Missi-Margitina tuntud Margit Enno on viimasel ajal drastiliselt alla võtnud. “Ta näljutab end meelega!” muretseb üks neiu tuttav. “Mul on suurepärane enesetunne!” kinnitab aga Margit, kes oli mai alguseks kaheksa kilo alla võtnud, ent jätkab siiani karmi trenni.

Hiljuti vihjati Õhtulehele, et saatest “Missid” ja seriaalist “Kodu keset linna” tuntud 21aastane Margit Enno on kokku kuivanud ning näeb välja nagu luu ja nahk.

Üks Margiti tuttav, kes olevat teda eelmisel pühapäeval vanalinnas näinud, sai suisa šoki: “Tundsin ta ära küll, kuid pidin ikka hoolega veenduma, et see on tema. Ta on väga-väga-väga peenikeseks jäänud. Ekraanilt sarjas “Kodu keset linna” (Margit kehastab sarjas baaridaami – K. A.) seda nii väga tunda ega näha ei olnud, kuid nüüd on asi vist veidi nadi. Ta näljutab end meelega! Ja on ise veel uhke ka selle üle.” Ka teised Margiti tuttavad olla mures.

“Olen puhkusel ja ma ei soovi oma tegemistest rääkida,” ütleb Margit Enno, kes viibib praegu Norras. “Võin ainult öelda, et olen suurel trennilainel ning toitun tervislikumalt kui kunagi varem. Mul on suurepärane enesetunne!”