Calista Flockhart (42) ja Harrison Ford (67) on koos elanud kaheksa aastat ning otsustasid lõpuks oma abielu ametlikult registreerida! Hollywoodi näitlejate paar abiellus teisipäeval, 15. juunil.

Harrison Ford otsustas oma kallist elukaaslast Calista Flockharti üllatada ning tegi seda eelmise aasta sõbrapäeval abieluettepaneku näol, vahendab ajakiri People.

Ford ja Flockhart abiellusid teisipäeval New Mexicos, kus Ford osaleb filmi “Kauboid ja tulnukad” võtetel.  Pulmad peeti vaikselt ja privaatselt. Registreerimistseremoonia viis läbi kuberner Bill Richardson, kes on nii Calista kui ka Harrisoni isiklik sõber. Registreerimine toimus Santa Fes kuberneri häärberis. Juriidilisel küljel hoidis silma peal New Mexico ülemkohtunik.

Lisaks ametnikele olid sündmust tunnistamas ka Calista ja Fordi üheksa-aastane poeg Liam, kelle näitlejatar oli adopteerinud 2001. aastal veel üksi elades.  Calista Flockhartile on see esimene abielu, Fordile juba kolmas. Calista ja Ford hakkasid kurameerima peale 2002. aasta Kuldgloobuste galal kohtumist.