“Mu auraanalüüsis oli kirjas, et peaksin ennast rohkem armastama,” mõtiskleb Angela Aak (39) peale oma aura pildistamist. Lisaks näitab tema aura üleloomulikke võimeid ja kaasasündinud emalikkust.

Angela auratoonid on sinised ja violetsed, mis annavad tunnistust inimese hästiarenenud emotsionaalsusest. Sellised inimesed on sündinud hooldajad ja emad. Nad mäletavad alati kõigi lähedaste sünnipäevi, hoolitsevad haigete eest ja nende õlal võib alati nutta.

“Paraku mulle tundubki nii, et oskan vahel teiste heaks enam teha kui enda tarvis. Mu auraanalüüsis oli kirjas, et peaksin end rohkem armastama. Tegelikult on kogu see jutt mulle vägagi tuttav, kuid ometi on jube keeruline seda mõelda ja olla,” arutleb Angela Naistelehele antud intervjuus.

Kas teadsite ka, et Angela armastab lugeda palju esoteerilist ja metafüüsilist kirjandust. Ta oskab natuke ka ise oma tšakraid ehk energiakanaleid puhastada. “Üritan vahel neid ka kaelal, abaluude juures ja jalataldade all lahti mudida. On väga tähtis, et maa ja kosmose energia saaks minust ikka läbi voolata,” räägib Angela.