OHMYGOSSIP – Kõik suhteprobleemid saavad alguse inimese sees olevatest emotsioonidest, vajadustest, puudustest ja valust. Kui mees petab oma naist, siis enamasti on sellel ka kindel ajend, mis on mehe peas kinni.

1. Sõltuvus
Tundub uskumatu, ent leidub mehi, kellel on kontrollimatu jahiinstinkt – nad tunnevad füüsilist vajadust üha uuesti naisi võluda ja voodisse meelitada ning tunnevad end kuidagi puudulikuna, kui nad pole mõnda aega saanud nii-öelda uut vallutust. Siinkohal on tegu pigem meestega, kellel on vanust vähem kui 30 eluaastat, ent leidub ka erandeid.

2. Madal enesehinnang
On mehi, kes petavad ainult seetõttu, et saada iseendale kinnitust, et nad on vastassugupoole silmis ikka veel atraktiivsed. Enamasti on need mehed ebakindlad ja teisalt ka üsnagi isekad – nad mõtlevad eelkõige iseenda vajadustele ja kui nad ei saa seda, mida nad tunnevad end väärivat, siis otsivad nad tähelepanu mujalt.

3. Ta ei armasta sind enam
Kui suhtes on kirg kadunud või tunded jahedaks muutunud, ent lahku pole siiski mindud, siis varem või hiljem teeb mees esimese kõrvalehüppe. Tõeline mees seda muidugi ei teeks, vaid pigem võtaks ennast kokku ja räägiks suhtes asjad selgeks – petmine on siiski nõrga loomusega meeste pärusmaa. Petmine tähendab siinkohal elus uue lehekülje keeramist.

Avafoto: PantherMedia/Wavebreakmedia ltd/Scanpix
Allikas: Buduaar