Ska Faktori solist Taavi Otsus ning tema kihlatu Getter Lukjanov võtsid oktoobrist märtsini ette ringreisi Indias, millest on nüüdseks valminud fotonäitus “Namaste!”

Pool aastat seljakottidega Indias rännanud Taavi Otsus ja Getter Lukjanov käisid nii Goa kaunites palmirandades, Kerala džunglites, Himaalaja mägedes ning ka Rajastani kõrbes.

“India on fantastliselt mitmekesine maa, fotokaamera ette jäi palju ilusaid hetki, et on lausa patt nendest vaid 10 näitusele välja panna,” ütles hobifotograaf Getter, kelle jaoks on see juba kolmas isikunäitus. Näitus avatakse Hellas Hundis ning sinna mahub vaid piiratud arv pilte, kuid kõigil huvilistel on võimalus rohkem kaadreid vaadata leheküljelt flickr.com/photos/getterindias.

Fotonäituse pealkirjaks on hindu keele nii tervitus kui ka hüvastijätt. “Hindu keelt me reisil küll selgeks ei õppinud, kuid seda sõna peaksid kõik vähegi Indiaga kokku puutunud inimesed teadma,” räägib Taavi Otsus, kellele andis India palju inspiratsiooni uue ja huvitava muusika loomiseks.

Näitus on avatud alates neljapäevast pubis Hell Hunt kuni kaks kuud. Kõigil huvilistel on võimalus pilte ka osta.

[ot-gallery url=”gallery/taavi-otsuse-kihlatu-getter-lukjanov-avab-foton%c3%a4ituse-indiast”]