Modelliärinaine Margit Jõgger valmistub oma elu esimesteks pulmadeks! Margit ja tema egiptlasest sukeldumisinstruktor Hossam Ibrahim kavatsevad Egiptimaa rannaliival pulmapeo püsti panna augustis.

Margit ja Hossam, kellega naine tutvus Egiptuses sukeldumislaeval, on tänaseks teineteist tundma õppinud neli aastat, kirjutab Kroonika-online. Margit tunnistab, et kui Hossam mais Hurghadas ta kätt palus, tuli see talle piraka üllatusena!

Margit ütleb, et mõtles, mida tal ikka kaotada on ja andis oma nõusoleku. Naise sõnul on egiptlased tšillid ja coolid, selliseid inimesi Euroopast ei leia. Kui sa neid ei ärrita, on nad rahulikud ja räägivad vaikselt. Jutud hulludest araablastest olevat Margiti arvates sügavalt üle forsseeritud. Kui neid vihale ajada, siis küll, siis nad võib-olla plahvatavad.

Küsimusele, mis Margitit Hossami puhul üle kõige võlus, vastab ta: “See, et ta on nii ilus! Ta on niivõrd armas inimene ja uskumatult kannatlik. Me oleme mõlemad tugeva karakteriga. Ma vajan inimest, kes on minust psühholoogiliselt tugevam.”