OHMYGOSSIP — 4. detsembril oli saate “Su nägu kõlab tuttavalt” finaal, mille võitis muusikalidest tuntud Kalle Sepp. “Ringvaate” stuudios andis ta ehedaid emotsioone pärast preemia võitmist ja kinnitas, et nüüd tahaks tegeleda rohkem enda muusikaga.

Värske “Su nägu kõlab tuttavalt” hooaja võitja Kalle Sepp selgitas, et saate lõpposalejate sekka pääsemine ei olnud lihtne. “Ma valmistasin ette seitse-kaheksa laulunumbrit, mida ma käisin ette laulmas, et üldse saatesse saada,” ütles Sepp “Ringvaates” ja nentis, et iga artisti numbriga läheb erinevalt. “Mõni tuleb kergemalt, mõni raskemalt.”

Video
Kalle Sepp (väljavõte ETV saatest)

Kalle Sepp kinnitas, et saate võitmisest tulnud tähelepanu abil tahaks ta saavutada selle, et 2017. aasta lõpuks oleks tal oma muusikaga plaat välja antud. “Teiste muusikat on tore teha küll, aga tahaks ka enda asju salvestada ning seda me praegu ka Mikk Tammepõlluga aktiivselt teeme, vahel võtame ka mõne luuletaja sõnad ette.”

Isiklikuks lemmikuks osutus talle saatest Adeele Sepp, samuti tõi ta välja Liis Lassi. “Nende numbrid olid nii detaile täis, selliseid peenikesi nüansse, mida sa ise vaadates ei märkagi.”

 

Avafoto: Kalle Sepp (Eero Vabamägi/Postimees/Scanpix)
Allikas: menu.err.ee

Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save