Skandaalne kulturist ja oma ala proff Ott Kiivikas sai saatejuhiks. Nimelt juhib ta koos Tanel Talvega tänast “Suvereporteri” erisaadet, mis on eetris kell kaheksa.

Täna, 2. juulil läheb „Suvereporter“ otse-eetrisse Rakvere vallast, Eeskülast, kus elab peremees Oleg Einmann oma kaheksa naisega. Einmanni peres on kaheksa erivanuselisest naist ja perepea Oleg Einmann. Kõige väärikam neist on äsja 80 saanud Valve-Melanie. Kõige noorem õrnema soo esindaja on aga kahe ja poole aastane Sandra. Neli põlvkonda Einmanni naisi elavad lõbusalt ja sõbralikult ühe katuse all.

Tänases „Suvereporteris“ leiavad kõik pereliikmed rakendust – peretütardest saavad ilmateadustajad, 80-aastane kepsakas memm teeb aga režiipuldis käe valgeks. Ka teised pereliikmed teevad tões ja vaimus kaadritagust tööd. Muusikalise poole eest hoolitseb üllatuskülaline.

Einmanni naistel on erinevaid hobisid alates kepikõnnist kuni luuletuste kirjutamise ja fotograafiani. Nad saavad hakkama kõikide majapidamistöödega ning ei pelga vajadusel ka kirvest kätte võtta. Pereliikmeteks on ka kolm karvast koera ja kolm veel karvasemat kassi.

Mai lõpus kuulutas Kanal 2 välja konkursi, kus kutsus perekondi registreeruma eriprojekti „Suvereporter otse Sinu kodust!“. Konkursile registreerus 62 perekonda. Juunikuus läks „Suvereporter“ otse-eetrisse Eametsa külast, Kaidi Vunderi ja Ermo Koldbergi kodust.