OHMYGOSSIP — Lisaks värskele kõmulisele Ameerika presidendile Donald Trumpile on tähelepanu keskpunktis ka tema praegune abikaasa Melania Trump, kelle puhul on eriline nii tema päritolu kui ka minevik modellina.

Kajar Kase selgitas “Ringvaates”, et Donald Trump´i abikaasa Melania on pärit Sloveeniast ning ta on esimene esileedi, kes ei ole sündinud Ameerikas. “Ta kasvas üles Sloveenias ja tuli Ameerikasse tegema modellitööd,” ütles Kase ja lisas, et modellitööga sai ta hästi hakkama, töötades mingil hetkel ka Trumpi alluvuses. “Seda küll juba pärast Donald Trumpiga tutvumist.”

“Ühel peol astus Donald tema juurde ja küsis numbrit, kuid Melania seda talle siiski kohe ei andnud,” rääkis Kajar Kase lähemalt paari tutvumisest ja tõdes, et tegu oli juba Donald Trumpi kolmanda abieluga. “Esimesest abielust on tal kolm last, teisest abielust üks laps ning ka Melaniaga on tal üks poeg nimega Barron,” nentis ta ja lisas, et Donaldi vanemad lapsed töötavad kõik tema alluvuses.

Kuigi Melania Trump on viimasel ajal sattunud meedia huviorbiiti ka enda aastatetaguse peaaegu alasti pildiseeriaga GQ ajakirjas, siis Kajar Kase seda eriliseks probleemiks ei pea. “Ta on modell ja see on tema töö, pigem on suurem probleem just see, et tegu ei ole ameeriklasega,” nentis Kase.

Lõpetuseks tõi ta uue presidendipaari kohta välja, et esinemisega saavad nii Donald, tema naine kui ka lapsed väga hästi hakkama. “Telesaadetes on nad korduvalt üles astunud ning sellega ei ole kindlasti probleemi.”

 

Avafoto: Donald ja Melania Trump (John Bazemore/ TT NYHETSBYRÅN/ Scanpix)
Allikas: menu.err.ee

Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT