OHMYGOSSIP —Möödunud aastal Eesti Laulu konkursil suure tähelepanu osaliseks saanud Go Away Bird andis hiljuti välja debüütalbumi “Sleep On It”. Rääkisime bändi laulja Hanna Parmaniga ansambli tulevikuplaanidest ning uurisime, kas neil oli ka sel aastal Eesti Lauluks lugu olemas.

Go Away Birdi laulja Hanna Parman kinnitas, et nii Tallinnas kui Tartus toimunud debüütalbumi esitluskontserdid läksid hästi ning siiani on hea tunne sees. Samuti selgitas ta, et kuigi bändist kuulis suur osa eestlastest alles Eesti Laulu raames, siis tegelikult on bändil palju pikem ajalugu. “Stas (Stanislav Bulgarin, toim.) otsis selle bändi jaoks lauljat enne minu tulekut vist lausa seitse-kaheksa aastat,” ütles Parman ja nentis, et praegu koosseis on koos olnud umbes kaks ja pool aastat.

“Paljud inimesed on meie loomingut kirjeldanud sellega, et see sobiks hästi heliribaks mõnele filmile,” ütles ta ja tõdes, et nad ei ole ilmselt kuigi traditsiooniline pop- või rockbänd. “Sealjuures peab siiski ütlema, et Stas on peaaegu kogu meie loomingu autor, kuid viimasel ajal panen ma ise juba natukene juurde, sest ma tean, mida Stas tahab,” ütles Hanna Parman ja lisas, et õnneks on tal elus muid loomingulisi väljundeid, seega ta ei tunne end sellest piiratuna.

Kui viimasel Eesti Laulu konkursil oli Go Away Bird äärmiselt edukas, jõudes isegi finaali, siis sel aastal nii hästi ei läinud – Parman küll kinnitas, et nad esitasid enda loo ka seekordsele konkursile, kuid 20 parima sekka neid siiski ei valitud. “Eelmisel aastal oli meil küllaltki konkreetne lugu, aga sel aastal me lihtsalt vaatasime enda loomingut ja mõtlesime, et proovime,” kinnitas ta.

Samuti kinnitas Parman, et Go Away Birdil on olemas mitme plaadi materjal ning lähiajal tuleb kindlasti veel albumeid välja. “Me pole veel Eestis leidnud ühtki teist artisti nagu meie, seega me sobitume siia päris hästi, oleme midagi uut inimestele kuulamiseks.”

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save