OHMYGOSSIP — Eesti laulu žüriis osalenud Piret Järvis kiidab lugude taset, sest valikus on midagi igale maitsele ja vanusegrupile, kuid lisab, et siiski jäi natuke kripeldama. “Mul süda on natuke murdunud, sest siiralt on kahju väga mitmest, kes jäid joone alla. Aga mis sa teed, konkurents oli kõva ja tuli mõningaid häid tegijaid ohverdada,” ütles ta.

Sky Plusi programmijuht Toomas Puna tõdes, et sel aastal oli tase ühtlasem. “Selliseid laule, mis kõik žüriiliikmed ära võlusid, oli rohkem kui varasematel aastatel. Umbes kümne loo puhul ei tekkinud erilist vaidlustki üldse – need meeldisid kohe kõigile,” võttis ta tööprotsessi kokku.

Valikuga on rahul ka Ingrid Kohtla Tallinn Music Weekist. “Päris ilmekas komplekt moodustus – aegadeülestest peremeelelahutajatest kuni underground’ist pärit tüüpideni. Saundiline kaart oli ka seinast seina – rifirokist EDM-ini,” lausus ta.

Eesti Laulu produtsent Mart Normet avalikustab 20 poolfinalisti täna õhtul kell 19.00 algavas ETV otsesaates “Ringvaade”.

Eesti Laul 2017 poolfinaalid toimuvad 11. ja 18. veebruaril. Finaalkontsert toimub 4. märtsil Saku Suurhallis.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT