Johanna Marie mängib viiuldajate ansamblis Violina. Viiulimängu alustas ta kuueaastaselt ning seitsmeaastasena astus ta Tallinna Muusikakeskkooli.

Johanna Marie teadis juba seitsmeaastaselt muusikakooli minnes, et tahab just viiulit õppida, kuigi tegi ka alguses nalja, et võiks hoopis kontrabassi mängida – väike tüdruk ja suur pill – päris mõnus kontrast oleks olnud.  Tuntuks saamine pole Johanna sõnul teda muutnud. Ta lisab: “Üldiselt mind tänaval ära ei tunta ja see mulle sobib. Kui kolmekesi koos liigume, on küll tähelepanu suurem. Minu jaoks ei oma see aga mingit tähtsust. Teen oma asja!”

Violina-siseselt on tüdrukud väga head sõbrannad omavahel ja siiani pole neil Johanna meelest isegi väikseid tülisid olnud. “Vahel on ikka lahkarvamusi, aga tülli me ei lähe. Oleme suured sõbrad ja klapime omavahel superhästi!”räägib Johanna. Ka riietuse otsustavad pigem tüdrukud ise, kui et kellegil ennast stiliseerida lasevad. Kellegi sõna otseselt kunagi peale ei kipu jääma, vaid pigem saavutab Violina alati ühiselt konsensuse.