Ärimees Andres Peets, kes on tuntud ka kui populaarse telesaate “Unistuste Printsess” saatejuht, rääkis, et seoses oma tööga, võõrustab ta tihti välismaalasi.  Mida peab ta aga Tallinna hiilguseks ja mis tema kiitust väärib?

Seoses tööga võõrustab Andres Peets välismaalasi päris tihti, vähemalt korra nädalas. Mugavuse ja seotuse tõttu viib ta loomulikult sööma külalise Sparkling Group‘i restoranidesse, kuna ta on üks omanikest. “Seal saan olla kindel kvaliteedis ning selles, et kohad jätavad minu kaaslastele soodsa mulje. Enim võõrustan neid Museumis ja Ö-s. Kui külalistel jagub aega ja tahtmist, siis viin neid kindlasti pisikesele jalutuskäigule vanalinna ja Toompeale. Olen täheldanud, millist sügavat muljet neile meie linn jätab. Tunnistan, et olen korduvalt tagasihoidlikkusest varjanud oma uhkusest õhetavat ilmet, ” lausub Andres Peets Buduaarile.

Tallinna hiilguseks lisaks vanalinnale peab Andres meie põhjamaiselt lihtsaid, aga uhkeid kirikuid. Kiitust väärivad ka meie inimesed, kelle head teenindustaset ja keeleoskust me ise tunnustama ei kipu. Enim üllatab võõraid esmakordsel külaskäigul Tallinna meie ajalugu ja seotus Euroopa kultuuriga. Andres lisab: “Eks paljud tulevad ikka eelarvamusega. Ka Tallinna restorane ja hotelle kiidetakse väga. Kahjuks pettumust valmistavad meie nigelad lennuühendused.”