Sel aastal on Sandra Bullock´i elus pisaraid rohkem kui naeru olnud. Kolm kuud tagasi tulid avalikuks Jesse James´i seiklused. Nüüd viskab näitlejatar juba nalja.

Läinud laupäeval ilmus Sandra Bullock esimest korda pärast skandaali avalikuks tulemist avalikule üritusele. Nimelt läks ta vastu võtma “Troops choice” auhinda, mille selgitavad hääletamise teel välja sõjaväelased. Tele-galal kuulutati sandra Bullock “Aasta meelelahutajaks” (“Entertainer of the Year”), kirjutab People.

Filmi “The Blind Side” staar sai Sony Pictures stuudios publiku kestvate ovatsioonide osaliseks ning lubas endale hiljutiste sündmuste üle naljatada. “Olgem siinkohal ausad. Kas me suudame olla ausad? Kas ma võitsin tänu sellele, et olen olnud aasta meelelahutaja või selle kohutava pommi tõttu, milleks muutus mu elu?,” ütles Bullock pärast seda kui oli auhinna Robert Downey Jr´i käest vastu võtnud.

Pärast seda ei suutnud publik juubeldamast lakata. Näitlejatar jätkas: “Ei, see on OK. Ja ma teeksin seda uuesti kui seda on vaja selleks, et lõbustada meie sõdureid ning meie fantastilised sõdurid on väärt enamat kui näitlejannat liibuvas kleidis, kes räägib iseendast.” Seejärel jätkus Sandra Bullock´i ülistuskõne sõduritele.

Paar tundi hiljem ootas ees juba järgmine galaüritus. Ööl vastu esmaspäeva toimus MTV Movie Awards. Seal ootas Bullock´it ees auhind “Generation award”.