Usher väidab, et pole oma abikaasaga terve aasta koos elanud, kes aga omakorda väidab, et nad seksisid paar päeva enne seda, kui ta lahkuminekust teada sai. Ees on oodata pikalevenivat ja tõenäoliselt ülikallist lahutusprotsessi.

Usheri naisele Tameka Fosterile tuli see kui välk selgest taevast kui ta sai teada, et tema abikaaasa on sisse andnud lahutuse. Maailmakuulus r’n’b-laulja kirjutas kuu aega tagasi sisseantud avalduses, et ta pole naisega koos elanud ligi aasta ja et ta ei näe mingit võimalust abieluprobleemide lahendamiseks.

Tameka teatas kohtule Atlantas, et see pole tõsi ja et tema ja Usher “olid intiimsed” kõigest paar päeva enne seda, kui ta mehe plaanidest teada sai. Samuti lisas ta, et tal pole olnud vähimatki põhjust uskuda, et tema abielu on purunemas.

Usher ja Tameka abiellusid kaks aastat tagasi. Neil on kaks poega, pooleteistaastane Raymond V ja seitsmekuune Naviyd Ely.

Tameka tahab, et Usher kannaks kõik lahutusega seonduvad kulud ning ülalpidamisraha enda ja laste eest. Usher soovib, et lapsed jääksid mõlemale vanemale.

Juba mitu kuud on meedias liikunud kuulujutud, et paari vaheline suhe pole hea, eriti pärast seda kui Usherit pildistati hilisööl koos mitme naisterahvaga, kes tema ümber tantsisid.