Skandaalid Unistuste Printsessi saate Dimitri Janssensi ümber ei vaibu. Gossip.ee-l õnnestus saada ühendust Dimi eksiga, kellega tal on 11 aastane poeg. Naine ei soovinud avalikustada oma nime ja nägu, kuna soovib kaitsta ennast ja oma last, kuid ta oli nõus meile rääkima oma loo.

“Me tutvusime umbes 13 aastat tagasi klubis, ma töötasin siis klubi bistroos ettekandjana. Dimi oli hea välimusega noor poiss, umbes 20-21 aastane ning mina olin 24-aastane. Dimi valetas mulle juba meie esimel kohtumise päeval, aga siis ma seda loomulikult ei teadnud. Me olime koos 3 kuud, ma käisin peale tööd tema juures või tuli tema minu juurde. Üks kord olingi Dimi juures, valmistasin õhtusööki, Dimi ise oli trennis, kui telefon muudkui helises. Ning lõpuks ma võtsin vastu ning helistas mingi naine, kes hakkas minu peale karjuma ja küsis, kes ma olen. Vastasin, et olen Dimi tüdruksõber ning tema ütles, et ei saa olla, sest tema on Dimi tüdruk.”

“Ma läksin täiesti endast välja, palusin tal minuga kohtuda Dimi juures ja ta tuligi. Ta nuttis ja rääkis, et on Dimiga koos olnud 5 aastat. Kuradi valetaja Dimi, mõtlesin mina. Me rääkisime tolle naisega, kuidas Dimil on õnnestunud olla koos kahe naisega ning me ei suutnud kumbki uskuda, kuidas Dimi sai midagi sellist teha. Mõne aja pärast tuli Dimi koju ning leidis eest minu koos oma teise tüdrukuga ning ta hakkas naerma. Teine naine läks täiesti endast välja ja tahtis aknast alla hüpata, kuid ma ütlesin talle, et sa võid Dimi endale jätta, mina lahkun ning ma lahkusingi.!

“Mõned nädalad hiljem ma sain teada, et olen rase. Sel ajal elasin koos 2 toakaaslasega ning rääkisin neile esimesena oma rasedusest. Kuna ma polnud enam plikake, olin 24-aastane,  tahtsin last alles hoida. Mu toakaaslased lubasid mind aidata, kui mul raske on. Hiljem ütlesin ka Dimile, et olen rase, Dimi proovis mind panna aborti tegema ning ütles, et rikun tema elu, kui sünnitan. Mina aga vastasin talle: “Ega ma sind tagasi ei taha!“ Dimi naine pakkus mulle abordi eest 300 000 Belgia franki ja kui ma keeldusin, siis ta tahtis mind tappa, ütlesin, et “proovi”.”

“Olin 6 kuud rase, kui Dimiga taas kohtusin, me rääkisime, ta tahtis mind suudelda aga ma tundsin, et see pole õige. Ma ei vajanud teda oma kõrvale, vaid seda, et ta võtaks vastutuse oma tegude eest. Ma ei armasta teda aga siiski ta on minu ainsa lapse isa,” jutustab Dimi poja ema Gossip.ee-le.

“Siis ma kohtusin ka Dimi emaga aga me ei saa hästi läbi, ta ei salli mind. Päeval, mil ma sünnitasin, tulid Dimi ja ta ema haiglasse, nad tahtsid olla sünnituse juures aga ma ei lasknud neil seda teha. Tegin seda üksi, muidugi mu sõbrad olid kõik haiglas aga sünnitasin üksi. Pärast sünnitust tahtis Dimi, et laps saaks tema nime, mina aga vastasin: “Ei iialgi!“”

“Pärast seda, ei näinud ma Dimit aastaid, kohtusime alles siis, kui laps oli juba 3 aastane ja siis kõik mu probleemid algasid uuesti.”