OHMYGOSSIP —Stig Rästa sai veidi vähem kui kuu aja eest isaks. Mees tunnistas, et alalhoiuinstinkt kerkis lakke juba esimesel ühisel autosõidul. “Ümberringi on püstihullud kõik, miks nad rahulikult ei sõida,” kirjeldas Rästa liiklusolukorda pärast lapsevanemaks saamist ETV saates “Ringvaade”.

Rästa viibis tütre Lumi sünni juures ning kinnitas, et tema elukaaslane Karina Vesman sai kõigega hästi hakkama. “Päris tükk tegemist on naistel nende asjadega. Selles mõttes läks kõik loomulikult täiesti hästi,” kirjeldas Rästa sünnitust.

Kui laps kätte saadi, hakkasid Rästal pisarad voolama. “Edasine oli kiire ja udune. Päris kirjeldamatu kogemus,” ütles Rästa.

Mees tõdes, et isaks olemine on küll väsitav, aga samas on juurde andnud ka palju jõudu. “Ma olen oluliselt produktiivsem kõikides muudes asjades. Kui varem sai poes ringi jalutatud ja vaadatud, siis nüüd on kindlad nurgad, maksan ära ja minema,” lausus Rästa.

Tütre sünd on muusikule ka palju inspiratsiooni andnud ning mõned lapsele lauldud palad on ta isegi telefoni salvestanud. “Kes teab, mis nendest lõpuks saab. Äkki on mingid hälli- või unelaulud. Muusikat tuleb,” rääkis Rästa.

Muusikat pole Rästa tagaplaanile jätnud ning täna esitas ta ühe endakirjutatud pala ka Eesti Laulule.

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save