Täna täpselt aasta aega tagasi avasime esmakordselt eesti keelse naiste- ja meelelahutusveebi Gossip.ee.  “Eriline ja tore tunne on, et oleme vaatamata masule vastu pidanud ning tasa aga kindlalt kogu aeg lugejaid juurde kogunud,” räägib portaali peatoimetaja Helena-Reet Ennet.

Gossip.ee on aasta jooksul pakkunud mitmekülgset meelelahutust – uudiseid, persoonilugusid, teema-artikleid, spetsialisti abi, fotogaleriisid, välismaiseid tõlekelugusid, küsitlusi ning auhinnamänge. Aasta jooksul on tehtud ligi 450 persoonilugu-küsitlust Eesti tuntuimate inimestega ning Gossip.ee arhiivis on lugemiseks üle 5000 erineva huvitava artikli.

Gossip.ee-le on kolumne kirjutanud mitmed Eesti avaliku elu tegelased, välismaa artikleid on toimetanud ning persoonilugusid teinud mitmed kaasautorid (eraldi tooksin välja Margis Valdek´u, Marianna Link´i,  Kerstin Kotkas´e,  Liis Eenpuu,  ning blogijad Hannah´i ja Anni-Mari Kaasik´u). Kaastöid on teinud ka Triin Tulev, Carola Madis, Mari-Leen Albers, Kristiina Võsu, Marko Tubli, Merlyn Uusküla, Eha Urbsalu ning mitmed teised inimesed.

“Eelmisel aastal, kui avasime, panime paika maksimumplaani ja prognoosisime lugejate arvu. Nii maksimumplaan, kui lugejate arv on mitkekordselt ületatud. Juba 2009 aasta detsembris täitus meil 1 000 000 unikaalset veebi lugejat, meie kõige loetumad lood on kogunud üle 120 000 kliki. Esmane plaan oli avada alles aasta pärast  “Gossip.ee -le” sarnanev välismaale suunatud inglise keelne “Ohmygossip.com”  naiste- ja meelelahutusveeb, ka selle avasime juba sellel talvel,” räägib Helena-Reet, et möödunud aastaga ollakse rahul ning ühe-aastast sünnipäeva võib südamerahu ja rõõmuga pidada.

“Kuigi suur osa meie veebist on omatoodang, soovime eksklusiivi järgneva aasta jooksul veel tunduvalt suurendada ning täiendada kasutajaprofiili funktsioone. Samuti on plaan vaadata aktiivsemalt välismaale – esmalt Soome ning jõukaohaselt ka Ameerikasse, Ladina-Ameerikasse ning Rootsi,” räägib Helena-Reet. “Meil on paar soolast trumpi taskus, mida pole meelega sellel aastal välja toonud, et praeguseks juba “jah” öelnud välismaa koostööpartneritega võrdsem vastane olla ning kõrgemal ja professionaalsemal tasandil suhelda. Mul on pea kogu aeg “plahvatamas”, häid ideid on liiga palju,” naljatleb Gossip Media OÜ loonud Helena-Reet, kes rõhutab ka, et talle meeldib, kui firma areneb samm-sammult. “Ma ei poolda äärmuslikku firmasse investeerimist, projekt peab olema ise niivõrd kõva, et on jätkusuutlik,” usub Helena-Reet.

Gossip.ee on teinud koostööd nii kohalike kui välismaiste ajakirjanike, veebiportaalide ning ajakirjade-ajalehtedega. Eriliselt tahame tänada Delfi.ee-d, Publik.ee-d, Kroonika.ee-d ja Ohtuleht.ee-d, kes on meie igapäevased koostööpartnerid. Samuti täname FaceControl.ee-d, Mees.eu-d, Mood24.ee-d, Naisteleht.ee-d, Inimene.ee-d, Inno&Irja Blogi , Chabad.org ´i ning kõiki teisi Eesti ja välismaiseid portaale, kes on meiega koostööd teinud.

Täname ka Zone.ee-d, kelle privaatserverit me üürime ning Scanpix.ee-d, PR Photos.com , Ajakirjade Kirjastust, Kanal 2 ja TV3 fotopanka ning kõiki fotograafe, kes meid piltidega varustavad (siinjuures tooks eraldi välja Meelis Tomsoni ning Indrek Galetini ja Sven Tupits´a, kes alati on meid vajadusel piltidega varustanud).

Veel tänab Gossip.ee oma IT juht Kenneth Valdek´ut, kes on silma peal hoidnud ja arendanud meie IT süsteeme.

Gossip.ee pole unustanud ka heategevust – meie kõige suurem prioriteet on lapsed! “Veebi avasime Lastekaitsepäeval, 1. juunil 2009, see on hea sümbol ja märk – lapsed on meie tulevik, lapsi tuleb hoida ja armastada. Gossip.ee toetas tasuta kõiki lapsi- ja lastekaitset toetavaid projekte (tegime koostööd Unicefi, Tartu Ülikooli Lastefondi, Pelgulinna Sünnitusmaja, Eesti Lastefondi ja mitmete teiste organisatsioonidega). Lapsi soovime toetada ka edaspidi,” räägib Helena-Reet.

Suured tänud kõigile kaastöötajatele ning kõigile koostööpartneritele! Palju õnne Gossip.ee!

Save