OHMYGOSSIP — Mõni aeg tagasi tuli välja taaskord uus iPhone’i mudel, mida tutvustas “Ringvaate” stuudios portaalis Geenius.ee toimetaja Hans Lõugas.

Hans Lõugas tõdes, et Eesti inimesed ostavad meeletult palju uusi telefone. “Juulis oli kõigi aegade rekord, kuid siis tuli august ning sündis uus rekord – 38 000 telefoni,” ütles Lõugas ja nentis, et septembris ehk rekordit ei tule, aga jõulude eel kindlasti. “Telefon on kõige tähtsam asi.”

Video

 

Kuigi Lõugas ütles, et iPhone on väga hea telefon, siis see on ikkagi juba 10 aasta, kui tuleb uus iPhone’i telefon. “Mida sa kümne aastaga ikka suudad üllatada, iPhone nagu iPhone ikka, lihtsalt veidi kallimaks on läinud,” sõnas Geeniuse toimetaja ja lisas, et näidisena stuudios oleva iPhone 7+ suurim uuendus on see, et sellel on kaks kaamerat, mis annab veelgi võimalusi juurde. “Kompaktkaamerate tähtsus on tänaseks täielikult kadunud ning telefonide kaamerate vahel käib suur kaklus – iPhone’i oma on aga kõige parem, kuid seal on väga väikesed vahed LG ja Samsungiga.”

Ootamatuls uuenduseks pidas Lõugas aga seda, et uuel iPhone mudelil puudub võimalus ühendada otse kõrvaklappe telefoni külge. “Kui teil on vanad kõrvaklapid, siis peate kasutama lisaadapterit, mis ühendatakse laadimispessa.”

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT