OHMYGOSSIP — Ameerika Cosmopolitani toimetaja Brooke Shunatona langetas otsuse, et püüab nädal aega elada Kylie Jenner´ina –  ehk teisisõnu püüab nädala vältel matkib kõike alates juustest lõpetades küüntega, vahendab Cosmopolitan.

Brooke Shunatona elab nimelt täiesti teistmoodi, kui Kylie Jenner. Brooke teeb harva endast selfie´sid ja on alles nüüd õppinud Snapchat´i kasutama. Lisaks ei ole ta iial värvinud juukseid ja kandnud kunstküüsi.

Siin on nädala ülevaade:

1. päev. Meigirutiin
Esimese päeva ülesandeks oli muutuda välimuselt Kylie Jenneri moodi. Brooke läks ilusalongi ja näitas sealsele küünetehnikule küüsi, milliseid saada soovib. Jenner´i Instagrami lehel kuvatud küüned on väga pikad ja hallikat tooni. Shunatona sai tunni jooksul endale samasugused. Shunatona kutsus omale koju meikari, kes vastutab Victoria´s Secret´ti modellide päevituse eest. Seejärel tutvus Brooke meigitoodetega, mida Kylie kasutab. Brooke teadis, et Kylie armastab end ise meikida, mistõttu tuli Brooke´il õppida sama tegema – superstaari juhiste järgi. “Meikimisele kulus iga päev tund aega – see on suur muutus inimesele, kes muidu ei kasuta isegi puuderkreemi,” ütleb Shunatona.

Kylie armastab parukaid ja seetõttu otsustas ka tema endale rohkem, kui ühe hankida. Siit ka saladuse paljastus, miks Kardashiani klannide liikmete soengud nii vahelduvad on. Brooke pani omale pähe musta paruka ja valis selga samasugused riided nagu Kylie kannab.

https://www.instagram.com/p/tbf7LZnGtZ/

2. päev. Korsett selga ja juuksed blondiks 
Shunatona pani tööle pähe blondi paruka ja keegi ei tundnud teda esimese korraga äragi.”Seejärel sain aru, miks Kylie vahetab nii tihti oma stiili. Väga lõbus on näha inimeste reaktsiooni uue stiili kohapealt. Märkasin, et inimesed kohtlevad mind blondide juustega erinevalt. Tundmatud avasid mulle näiteks rohkem ust,” kirjeldab Shunatona. Brooke hakkas kandma sarnaselt Kylie´ga korsetti ja tunnistas, et ega see kerge pole – surub hinge kinni. Lisaks  tegi Brooke endast jätkuvalt selfie´sid, mida töötles filtritega ja postitas Instagrami.

Huvitavaks kogemuseks osutus peale treeningut suunduda spordiriietes kohvikusse, kus kõik inimesed teda jõllitama jäid. Jõllitati, kuna ta oli sportrinnahoidjate väel. Õnneks oli kaasas ka jakk ja ta tõmbas selle kiiruga peale.

3. päev. Probleemid küüntega 
Kolmandal päeval tõdes Brooke, et Kylie ei trüki suure tõenäosusega SMS-sse ise, ega nööbi oma särgi nööpe kinni, sest selliste pikkade küüntega on see võimatu. “Mul kulus paar minutit, et kirjutada sõna “Hey”,” ütleb Shunatona.

Kui Kylie ostab mõne kleidi, siis see ostetakse tavaliselt igast poest kohe ära. Õnneks Brooke´il vedas ja ta sai Kylie seljas nähtud ruudulise tuunika  kiirelt poest kätte ning pidas seda väga mugavaks riideesemeks.

https://www.instagram.com/p/9Rxu4mvwIM/

 

4. päev. Juuksed roheliseks
Selfie selfie järel! Et sarnaneda piisavalt Kylie´le, tegi Brooke jätkuvalt endast fotosid. Brooke laadis omale telefoni sisse samad programmid, millega fotosid töödelda. Fotode tegemisele kulus hulganisti aega. “Üldiselt teen ma vähe fotosid. Elan parema meelega elu, kui teen endast fotosid. Mõistan Kylie´t, kelle karjäär põhinebki fotodel, et tal kulub ideaalse foto saamiseks palju aega,” tõdeb Shunatona. Otse loomulikult proovis Brooke elu ka roheliste juustega. Inimesed arvasid, et ta värviski juuksed Kylie Jenneri mõjutusel roheliseks, kuna mood seda soosib.

5. päev. Luksuskingad
“Mul kulus väljanägemisele väga palju aega ning mõtlesin tihti, et mida minust arvatakse. Tavaliselt ma sedasi ei tee. Kui Kylie tunneb end samamoodi, siis on ta ilmselt väga suure pinge all,” mõtiskleb Shunatona viiendal päeval. Brooke siiski ei andnud alla ja võttis ette Giuseppe nööridega kingad – just nagu Kylie´l. Brooke´il kulus kingad e jalga saamiseks ühtekokku 7 minutit. “Ma ei rõõmustanud kingade üle ja ka sotsiaalmeedias reageeriti nendele kehvasti. Mulle tuli meelde film “Richie Rich”, kus peategelane ei olnud õnnelik, sest tal polnud rikkuse tõttu sõpru.”

https://www.instagram.com/p/8MUJiQPwGi/

6. päev. Professionaalse meikari juurde
Shunatona läks profist meikari juurde, kuna ka Kylie käib sellises teenuses. Meikar tegi Brooke´ile loomulikuna näiva kerge meigi, mis oli eelnevatel päevadel kogetud paksule meigile kergendav vaheldus. Seejärel filmis Brooke videosid, jäljendades Kardashianide telesaadet. Rõivasteks oli sel puhul ülikitsas seelik, nabapluus ja hele parukas. Lisaks filmis ta Snapchatti videosid, kus istub autos, kuulab Kylie ex-kallimast räppari laule ja chillib.

https://www.instagram.com/p/8JweiXPwEy/

7. päev. Jäätis Kylie moodi
Kuna Kylie´le meeldib jäine jogurtijäätis, läks ka Brooke seda nautima. Riieteks valis ta lühikesed püksid, väikese särgi ja pikad saapad.

Kokkuvõtteks ütleb Brooke: “Nädal Kylie´na ei teinud mind sotsiaalmeedias populaarsemaks ning elu ei muutunud kergemaks. Hindan ja mõistan teda (Kylie´t – toim.) rohkem – tean nüüd, kui kaua võib üks foto tegemine aega võtta. Mul oli hea meel, et sain loobuda parukatest ja meigist,” ütleb Brooke Shunatona.

https://www.instagram.com/p/BAilK7_vwL_/

Avafoto: Kylie Jenner (OHMYGOSSIP)