12-l juulil 2008-l aastal said Brad Pitt (46) ja Angelina Jolie (34) kaksikute Knox´i ja Vivienne´i õnnelikeks vanemateks. Lapsed sündisid keisrilõike abil erahaiglas Nice´s. Nüüd kahtlustatakse, et mõlemad lapsed põevad Down´i sündroomi.

Mitmete erinevate väljaannete andmeil on levima hakanud kuuldused, nagu põeks Brad Pitt´i ja Angelina Jolie kaheaastased kaksikud Knox ja Vivienne pärilikku kromosoomihaigust Down´i sündroomi. “Knox näeb alati natuke haige välja, midagi on korrast ära. Näeb välja nagu temal ja Vivienne´l oleks Down´i sündroom,” kirjutab National Enquirer. Ka mitmed teised allikad on sama väitnud. Blogijad ja kuulsuste kommentaatorid on vaadanud laste pilte ja sealt osaliselt ka järeldused. Tuld on juurde lisanud fakt, et kaksikuid pole nähtud sama tihti kui Zahara´t, Maddox´it, Pax´i ja Shiloh´d. “Brad ja Angelina on oma kaksikute pärast ja selle üle, kuidas neid meedias näidatakse, mures. Kuid nad pole seda tüüpi paar, kes probleeme maha vaikivad. Seetõttu on nad nüüd otsustanud Knox´i ja Vivienne´i avalikkusele näidata,” ütleb üks paari lähedane sõber.

Mitmed internetifoorumid nimetavad kaksikute väidetavat haigust “perekonnatragöödiaks”. “Angie ja Brad on kohkunud selle üle, et nende lastel öeldakse olevat Down´i sündroom. Isegi kui see nii oleks, poleks Brad´il ega Angie´l sellest midagi. Nende arvates on kõik nende lapsed täiuslikud,” ütleb allikas.