OHMYGOSSIP —  Äsja sai teatavaks, et näitlejad Angelina Jolie ja Brad Pitt lahutavad abielu. “Ringvaade” palus Siim Rohtlal lahkumineku võimalikke põhjuseid lahata.

“Nad on tuumakad inimesed. Kim Kardashiani teavad ka kõik, aga ta on selline tühja täis tegelane. Brad Pitt ja Angelina Jolie on mõlemad väga head näitlejad, nad on produtsendid, Angelina on režissöör. Kvaliteetfilme on teinud mõlemad. Mõlemad on aktiivsed heategevuses, eriti Angelina,” rääkis Rohtla ja lisas, et nende lahkuminek on selle aasta kollaste lehekülgede põrutavaim uudis.

Samas sõnas Rohtla, et tegu on valusa teemaga, sest Jolie ja Pitti peres kasvab kuus last.

“Muidugi läksid kohe lahti kuulujutud, värvikamad ja vähem värvikad. Kuna selle aasta lõpus tuleb Brad Pittil välja uus suurejooneline Teise maailmasõja spioonilugu “Allied”, kus ta on peaosas Marion Cotillard´iga, siis juba läksid lahti kõmu-uudised, et neil oli afäär. Seal filmis neil muidugi on suur armastus ja nii on seda ka ekraanilt näha, aga Brad ja Angelina on need kuulujutud kohe ametlikult ümber lükanud,” selgitas Rohtla.

Ta ütles veel, et lahkumineku põhjuseks tuuakse peamiselt lahendamatuid erimeelsusi suhtes.

“Angelina on väga täiskasvanud ja tõsine naine, kes tegeleb tõsiste teemadega. Kuulujutud räägivad, et ta tahab Hollywoodi pinnapealsest kisast-kärast taanduda samal ajal kui Brad Pitt, kes on endiselt oma laineharjal, seda kindlasti teha ei taha. Kuulujutud käivad, et ta on kõva pidutseja ja alkohol ning muud sellised asjad käivad tema igapäevaeluga kaasas. Ma arvan, et sealt need põhjused tulevad,” selgitas Rohtla.


Avafoto: Brad Pitt ja Angelina Jolie (Anne-Christine Poujoulat)
Allikas: menu.err.ee

Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT