“Unistuste printsessi” saate kangelane, ärimees Dimitri Janssens, rääkis täna hommikul Gossip.ee-le, et Aila Roberta Lopezega, kes tema last ootab, on ta suhe kahjuks läbi. “Aila suudab mind ikka iga päev üllatada, mul on temast väga kahju, ma püüdsin talle pakkuda parimat,” rääkis Dimi ning lisas, et Aila läks hulluks.

“Aila läks täiesti hulluks. Ma kutsusin politsei ning mul soovitati Aila otsekoheselt tagasi Brasiiliasse saata,” rääkis Dimitri Janssens Gossip.ee-le. Dimi usub, et Aila ei ole temale ikka see õige. Mees teatas hommikul ka, et tuleb juba sellel nädalavahetusel Eestisse ning ütles, et tuleb oma naisele järele.

“Ma loodan, et saan teha showd edasi, sest tahan tulla püüdma oma Eesti tüdrukut. Ma arvan, et nüüd peab see juhtuma!” õhkas Dimi.

Kuna meie kommentaariumi tuli hulgaliselt küsimusi, kas Dimi tuleb järgi saate võitnud Maarjale (Maarja K.), otsustasime asja uurida. Dimi, kes pole hetkel küll teab mis rõõmsaimas tujus, teeb usinasti nädalavahetuseks plaane – mees soovib kohtuda ka saatejuhi Andres Peets´iga, kellega ta on heaks sõbraks saanud ning pidada maha ühe tulise peo. “Tulen juba sellel nädalavahetusel Tallinnasse,” teatab Dimi Gossip.ee-le ning lisab: “Maarja K. ei ole see naine, kellele ma järgi tulen!”