Saates “Unistuste printsess” Dimi väljavalituks osutunud Maarja K. räägib Gossip.ee- le, et teda Dimi minevik ega tulevik Ailaga ei huvita.  “Minu arvamus on see, et saates osalevad tüdrukud ei puutu enam Dimi ja Aila eraellu ja ei tohiks selle koha pealt sõna võtta,” räägib Maarja.

Eile pihtis Dimitri Janssens´ilt last ootav Aila Roberta Lopes, et Dimi on endine kriminaal, kes talle äsja kodus kallale tuli ning et nende ilus romanss on peale seda koledat sündmust lõplikult läbi. Aila kostitas Gossip.ee-d ka uudisega, et peale seda, kui ta Dimi enda ründamise eest politseisse andis, tutvustas kohalik politsei talle Dimi kirjut minevikku ning andsid Ailale viie leheküljelise toimiku Dimi paturegistriga. Aila kurtis, et ta ei uskunud oma silmi, kui sai teada, et Dimi on vangis viibinud.

Seda, et Dimil on kriminaalne taust, teadis ka saates osalenud Maris Altma, kes rääkis täna Gossip.ee-le, et ta usub täielikult, et Dimi on vangis olnmud, sest temani on jõudnud jutud, et Dimi alustas oma äri pettustega. “Meil oli lepingus punkt, kus uuriti, kas oleme kriminaalselt karistatud.  See kehtis ju ka Dimile?” rääkis Maris ning ei mõista, et tüdrukuid seoti saatega, mis on üles ehitatud ebaausatel ja valedel faktidel saates osaleva mehe kohta.

Saate võitja Maarja K. soovib aga kogu saate ja sellega seonduva unustada ning eluga edasi minna. “See kuidas nende suhe pärast saadet on, see on ainult nende probleem,” räägib Maarja Gossip.ee-le ja teatab, et teda ei huvita, mis Dimi on varem teinud.

“Mõngingatel inimestel on lihtsalt väga suur tähelepanu vajadus, et peab igat asja kommenteerima. Kui mõni inimene tunneb, et teda on petetud on sellest väga kahju aga mina seda ei tunne. Aila ning Dimi suhe ja nende probleemid ei ole minu asi lahata.”

 

Loe lisaks:
Maris Altma: Dimi sõimas ja alandas minu blogi, ise oli vangis ja töötas noorena stripparina! Miks saatetiim meiega nii mängis ja osaliste tausta ei kontrollinud? SIIT

Aila Roberta Lopez: Dimi on vanglas kössitanud kriminaal. Mina ootan tema last ja ta tuli mulle kallale! Meie vahel on kõik läbi! Ma andsin ta politseisse! SIIT