Kanal 2 „Selgeltnägijate tuleproov“ ulatab abikäe inimestele, kellel on piinavaid küsimusi enda või oma lähedaste kohta. Oodatud on kirjad, kus inimene väljendab selgelt oma muret, tahab saada vastuseid painavatele saladustele, seletusi kummalistele juhtumistele oma elus, vms.

„Selgeltnägijate tuleproovi“ uuel hooajal saavad kõik soovijad oma murega võistlevate selgeltnägijate poole pöörduda. Selleks tuleks saata kiri oma mure, küsimuse või olukorra kirjeldusega aadressile tuleproov@kanal2.ee. Samuti võib helistada telefonil 51 99 2296 või kirjutada postiaadressile Selgeltnägijate tuleproov, Kanal 2, Maakri 23a, 10145 Tallinn.

„Inimene peaks olema valmis oma murega ka kaamerate ette astuma, sest tema küsimuse või probleemide lahendamine on meie selgeltnägijatele võistlusülesanne“, räägib saatejuht Urmas Eero Liiv. „Eelmisel hooajal saime palju kõnesid ja kirju inimestelt, kes soovisid saada Nastja kontakti, mida me aga tema palvel ei levitanud. Nüüd on aga kõigil võimalus oma küsimustega meie uute selgeltnägijate poole pöörduda. Loomulikult ei saa me midagi lubada ega garanteerida, aga kahtlemata annavad meie osalejad endast parima“, lisab Liiv.