Äkiline, kaunis ning lapseootel “Unistuste printsessi” saate kangelase Dimitri Janssensi (eks)elukaaslane Aila Roberta Lopes pihib pisarsilmis Gossip.ee-le, et Dimi ründas teda ning sellele järgnes piinlik, häbiväärne, alandav ning julm sündmusterida.

Just äsja Belgiast Brasiiliasse naasenud Aila Roberta Lopes, teatas Gossip.ee-le, et nad on Dimiga lahus. “Dimi on vaimselt haige inimene,… saate aru,  ta ründas mind oma kodus, lisaks sain teada, et tal on kriminaalne taust ning ta on viibinud vanglas,” räägib Aila Roberta.

“Ma olin Dimi kodus, koos tema 11-aastase pojaga, keda Dimi kiivalt varjab kõigi eest, kui ta mind ründas,” lisab Aila. “Ma teatasin sellest, et Dimi mind ründas ka politseisse ning viibisin mitmeid tunde jaoskonnas andes tunnistusi,” lisab Aila, et kui Dimi hakkab taas rääkima, et “hull on midagi välja mõelnud”, on tal selle kohta tunnistus.

Aila rääkis ka, et sai politseist ligi viie leheküljelise toimiku Dimitri Janssensi varasema paturegistriga ning et politseis pidi mees “vana tuttav” olema. Nüüd soovib viimaseid kuid lapseootel naine toimiku tõlkida lasta ning unustada kõik, mis tema ja Dimi vahel oli.

“Õnneks on lapsega kõik korras, ta ründas mind kaelast,” vastab Aila meie uurimisele, kas lapsega on ikka kõik peale kaklust korras. Aila lisab aga, et Dimi on kõigest kriminaal, keda huvitab vaid raha. “Ta on loll kriminaal, Dimi ise tundis muret vaid selle pärast, et kas saan talle anda tagasi käevõru ja sõrmuse, mis ta mulle kinkis eelmise aasta septembris. Loomulikult tagastasin ma talle kõik ja veel tema ema nähes,” räägib Aila, et nende suhe on võtnud juba labase pöörde.

“Prints võib olla Dimi vaid vanglasüsteemis, kus ta on oma elu jookusl muuseas juba korra viibinud. Ta on moraalita inimene, kellel on julgust rünnata naist, kes kannab viiendat kuud tema tütart. Mida Dimi nüüd ütleb, et ma olen jälle hull? Kõik teavad, kes valetab! Dimi arvab, et raha eest saab kõike osta aga ehk ta läheb ravile ja saab aru, mis on väärikus ja väärtus perele. Tal pole siiani häbi saata mulle meile, kus ta kirjutab, et armastab ja igatseb mind – ta on tõesti hull!”

Gossip.ee artikkel tugineb vaid Aila vestlusel meiega (mis on ka jäädvustatud). Dimitri Janssensit polnud veel võimalik tabada, aga saatsime talle järelepärimise ning tal on võimalus vastulauseks. Kas see on kuumaverelise brasiillanna keev veri, rasedus, karm tõde, mis päevavalgele tuleb või kõigest natuke – seda armas lugeja, me täpselt ei tea. Aila andist sellest meile teada, kuna arvas, et see on Dimile vääriline karistus kõigi tema tuntud alanduste eest. “Ma tahan, et kõik teaksid, milline “Unistuste prints” ta tegelikult on!”

Fakt on aga see, et Dimitri ja Aila vahel on hetkel sügav kuristik – Facebookis märkis Dimi end juba vallaliseks ning Aila pani oma suheteseisu juurde “lesk” ning kustutas kõik koos Dimiga tehtud pildid.

[ot-gallery url=”gallery/aila-roberta-lopes-dimi-on-vanglas-k%c3%b6ssitanud-kriminaal-mina-ootan-tema-last-ja-ta-tuli-mulle-kallale-meie-vahel-on-k%c3%b5ik-l%c3%a4bi-ma-andsin-ta-politseisse”]