Peagi käivitub uus raadiosaade “Soome Uudised”, mis jõuab eetrisse igal kolmapäeval raadio Sky Plus Hommikuprogrammis ja seda hakkab juhtima Tanel Padar, kes on Helsingiga viimasel ajal tihedalt kokku puutunud.

Raadiosaate idee algataja on laevafirma Viking Line, kelle nägemuse järgi vajavad Eesti inimesed operatiivset infokanalit, mille kaudu jõuaks nendeni ülevaade Soome ja Helsingi uudistest.

“Nii uskumatu kui see ka ei tundu, on Soome ja Helsingi paljude eestlaste jaoks veel avastamata maa. Oleme The Suniga pidevalt Helsingit külastanud ja tänu sellele olen saanud käia väga lahedates kohtades, millest tavaeestlane võib-olla kuulnudki pole. Loodan, et saan saate kaudu inimesteni tuua Soome meelelahutusmaailma parimaid palasid koos Soome tuntumate artistide ja staaridega,” räägib koostöös Viking Line’iga produtseeritud uuest saatest Eesti edukama ansambli solist The Sun Tanel Padar.

“Oleme Viking Line’is aastate jooksul tähele pannud, et eestlastel puudub kergesti kättesaadav informatsiooni allikas, kust hankida eestikeelset informatsiooni Soome uudiste ja sealsete sündmuste kohta. Kuna Helsingi on eestlaste jaoks lähim suurlinn, kus toimub palju huvitavaid kultuuri- ja meelelahutusüritusi, tahame inimesteni tuua info Soome sündmuste kohta lihtsal ja kättesaadaval viisil,” rääkis saate eesmärgist Inno Borodenko, OÜ Viking Line Eesti tegevjuht. Borodenko usub, et raadiosaatest leiab iga kuulaja enda jaoks Soomest mõne huvitava infokillu ja uue ürituse või koha, mida lähiajal külastada.

“Soome Uudised” on eetris kolmapäeviti raadio Sky Plus Hommikuprogrammis kell 8.50. Saadet on võimalik järelkuulata kolmapäeva õhtuti kell 17.50, samuti Sky Plusi ja Viking Line’i kodulehekülgedel.