OHMYGOSSIP Alles jaanuaris 2016 tõsiselt bikiinifitness treeningutega alustanud Babor Spa juhataja Evelin Ainomäe (37) unistab täna juba MM tiitlist. Elu24 jälgib iganädalaselt ambitsioonika naise tegemisi kuni MM`ni Dominikaani Vabariigis detsembris.

“Oli ilus kevadine 1. mai, 2015 hommik, vaba päev ja tuju hea. Mõtlesin, et mida muud ikka teha kui trenni minna. Pakkisin koti ja läksin City Spa`sse, peas miskipärast kummitamas pop sõnapaar bikini fitness. Võtsin julguse kokku ja pöördusin treener Monica poole: “Kuule mul oli täna hommikul selline hull mõte peas, et tahaksin saada fitness staariks.” – räägib Evelin Elu24-le.


“Ma ei väsi peaaegu iial, taastun ülikiirelt ja kui ainult aega oleks, võiksin treenida mitu korda ja tunde päevas. Olin seda kõike teinud, aga siiani teisiti – nii nagu ise soovisin ja parasjagu tundsin. Ja jõusaali masinatest ei teadnud ma ka mitte tuhkagi.  Et pääseda välisvõistlustele, peab sportlane olema võistelnud vähemalt ühel korral kahe viimase hooaja jooksul Eesti karika- või meistrivõistlustel. Selleks, et pääseda edasi tiitlivõistlustele, peab sportlane olema Eesti karikavõistlustel või Eesti meistrivõistlustel viimase kahe aasta jooksul saavutanud poodiumikoha.”

Allikas: Elu24
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT