“Mulle meeldib väga jumekas nahk, aga sellega peab ettevaatlik olema – vanusega tuleb mõistus pähe, et päevitada ei tasu liiga palju,” räägib stilist Kristi Ojasaar päikesevannide võtmisest. Ka tema meikarist kaksikõde Mari Ojasaar arvab, et pruun ülekõrbenud nahk pole enam ammu populaarne.

“Minul on küll aastatega selgeks saanud, et ka reisidel käies pole mõtet ennast kohe esimesel päeval ära kõrvetada, sest muidu tuleb reisi lõpuks see päevitus maha,” teab Kristi Ojasaar. Tema meelest tuleb pigem tunnikese haaval päikese käes olla – nii saavutad paremini ilusa jume. “Ütleks kõigile noortele, et hoidke oma nahka!” manitseb Kristi ja sülitab kolm korda üle õla. “Jumal tänatud, ma ise pole nahavähiga õnneks kokku pidanud puutuma – väga loodan, et ei pea ka elu jooksul!”

Kristi kaksikõe meigikunstniku Mari Ojasaare meelest on jumekas nahk ilus. “Mulle päike lihtsalt meeldib. Suveajal – siis loomulikult mulle meeldib, kui inimesed on päikese käes ja jumekad ja suveriided sobivad ilusti selga,” lausub Mari ja lisab: “Ma toonitaks seda, et mulle ei meeldi väga pruun ülekõrbenud nahk, aga mõistlikult pruun jume näitab tervet inimest – suvel ikka ju võtad päikest.”