OHMYGOSSIP — Kahe aasta jooksul on juhtunud palju ja Oti elus on toimunud mitmeid muutusi. Suurimaks muutuseks on fakt, et Ott on natuke vanemaks saanud ning esimest korda üle kaheksa aasta ei pea ta läbi terve sügise kirjutama ja välja mõtlema “Tujurikkuja” sketše.

“Inimene läheb ikka rõõmsaks, kui ta elus toimuvad muutused. Eriti, kui tekivad muutused, mis võtavad mingi suure kohustuse maha ja annavad vabaduse. Mul on selline tunne, et sel aastal võivad mul isegi jõulud tulla. Esimest korda kaheksa aasta järel on mul aasta teises pooles vaba aega, ma ei pea kirjutama “Tujurikkujat”. Aga ega ma selle ajaga midagi tarka muidugi peale ei oska hakata,” rääkis Sepp. “Tegelikult on asi muidugi selles, et ma vaatasin veidi, mis toimub, ja leidsin, et väga ei toimugi midagi, nalja on vähe ja sügis tuleb. Otsustasin, et aeg on küps ja teen oma elu teise stand-up turnee. Teine tuleb muidugi võimsam kui esimene ja seeläbi on see maru palju parem. Luban, et ma annan endast kõik, et laval mitte vanduda ja ropendada ja oma naisest ja perest mitte halvasti rääkida,” lõpetas näitleja heatujuliselt.

Ettevalmistused algavaks turneeks käivad täie hooga. Lisaks teksti kirjutamisele on juba pikemat aega väldanud ka filmivõtted etenduse algusklipi jaoks. Mängus on väikesed koerad, väikesed lapsed ja väiksed autod. Kõik see kokku annab ühe suure rõõmu ja palju nalja. Lisaks 5. oktoobri avaõhtule on samal õhtul Otil vaja olla laval ka Nordea kontserdimajas Tallinn Comedy galal, kus astuvad lisaks Otile lavale Tõnis Niinemets, Hannes Võrno, Piret Krumm, Kaspar Velberg, Henrik Normann, Märt Pius, Priit Pius, Keith Farnan, Jarek Kasar, Kaarel Nõmmik, Tigran Gevorkjan, Mattias Naan.

Oti Oktoobri turnee toimub:

5. oktoobril esietendus Von Krahli teatris
8. oktoobril Keila kultuurikeskuses
9. ja 30. oktoobril, Pärnus Endla teatris
14. oktoobril Pärnu kontserdimajas
10 . oktoobril Türi kultuurikeskuses
11. 19. ja 22. oktoobril Viljandi pärimusmuusika Aidas
12. ja 31. oktoobril Kuressaare kultuurikeskuses
13. oktoobril Rae kultuurikeskuses
14. oktoobril Pärnu kontserdimajas
15. oktoobril Mooste mõisa folgikojas
17. 20. ja 24. oktoobrilTartus Vanemuise kontserdimajas
18. oktoobril Tallinnas Vene kultuurikeskuses
26. oktoobril Tallinnas Nordea kontserdimajas
27. ja 28. oktoobril Haljala rahvamajas

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT