Nad olid parimad sõbrad, kandsid sarnaseid riideid ja tantsisid koos. Pärast Michael Jacksoni lahkumist tunneb shimpans Bubbles temast suurt puudust. “Bubbles ja Michael olid lähedased sõbrad ja mänguseltsilised,” ütleb Bubbles´i hooldaja Telegraphile.

80-ndatel aastatel oli ahv Bubbles Michael Jacksoni pidev kaaslane. Tol ajal suhtlesid Jackson ja ta karvane sõber peaaegu kogu aeg. Väidetavalt üritas megastaar õpetada ahvile isegi oma klassikalist tantsusammu ”moonwalk”. Kuid kui lapsed perre tulid osutus Bubbles liiga suureks ja agressiivseks, et perekonnaga koos elada ning oli sunnitud omanikku vahetama. Vaatamata sellele külastas laulja oma vana sõpra, kes nüüd on juba 26 aastane, pidevalt loomade kodus põhja Los Angelesis, kus ahv siiani elab.

Bob Dunn, loomade hooldaja, kes kannab hoolt ka Bubblesi eest, ütleb, et too igatseb oma endise omaniku järele: “Shimpansid on intelligentsed loomad. Nad mäletavad inimesi ja asju.”

News of the World kirjutab, et Michael nägi Buublesis oma “esimest sõpra” ja käis korduvalt koos kolme lapsega teda külastamas. Bob Dunn lisab, et Michael Jackson lootis, et lapsed hoiavad kontakti oma “kasuvennaga” ka pärast seda kui teda enam pole.”Viimane kord kui Michael käis külas, oli täiesti selgelt näha, et Bubbles tundis ta ära,” ütleb ta Telegraphile.