OHMYGOSSIP – Testin taas kosmeetikatooteid! Seekord räägin Läti firma “GMT Beauty” toodetest. Alustuseks olgu öeldud, et ma polnud mitte kunagi nendest mitte midagi kuulnud, näinud ega proovinud. Logo oli just nagu natuke tuttav aga samas polnud ka, ent imestada pole siin midagi – GMT Beauty tooted olid aastaid vaid profikosmeetikana salongides.

GMT Beauty on uudne Lätist pärit näo- ja kehahooldustoodete sari! Innovatiivses Natura Concept tootesarjas, mida ma nüüd mõnda aega testinud olen, on kasutusel vaid naturaalne, bioloogiliselt puhas ning kõrgetasemeline tooraine! Toodetes sisaldavad unikaalsed aktiivaineid kohanduvad ja aktiveeruvad vastavalt nahatüübile ehk iga naha eripärale. Esimene asi, mis mind kohe huvitas, oli see, kas tooted sisaldavad parabeene?! Ei sisalda! Soovitan teil kõigil alati vaadata pakendilt, ega toode ei sisalda parabeene!!! Parabeene kasutatakse väga laialdaselt kosmeetikas säilitusainena. Parabeenid on mürgised, ladestuvad teie organismi ning on kindlaks tehtud, et neil on soodustav mõju vähi tekkele.

Samuti ei sisalda GMT Beauty tooted mineraalõlisid, propüleenglükooli, PEG-d, silikooni, kunstlikke lõhna- ja värvaineid. Ka seda soovitan pakendilt alati vaadata! Mineraalõlid takistavad nahast jääkainete eraldumist, sest nende molekulid ummistavad oma suuruse tõttu poorid, laskmata nahal hingata. Naharasu pinnale tungimise protsess on häiritud ning see põhjustab vistrike teket. Teatud mineraalõlid on isegi kantserogeensed, need võivad ärritada nahka ja silma limaskesta, samuti ummistada poore. Selliseid kreeme kasutades kogunevad toksiinid ja bakterid naha sisse ning selle tagajärjel tekivad komedoonid, vistrikud ja nahk muutub elutuks. Mineraalõlid takistavad naha normaalset ainevahetust ning pikaaegsel kasutamisel hoopis kuivatavad nahka. Enamasti kasutatakse neid odavates kosmeetikatoodetes ning neid ma ei soovita teil iial kasutada, sest pikas perspektiivis teevad nad lausa kahju!

GMY Beauty toodete meeldiva lõhna tagavad looduslikud greipfruudi ja sidrunheina õlid!

Toodete välimusest: Natura Concept sarja tooted, mida mina testisin, on pakendatud uudsetesse mõnusatesse Airless pakenditesse (väldib kokkupuudet väliskeskkonnaga ning välistab toote oksüdeerumise võimaluse). Kogu tootesarja pakendid on ühtlaselt valged ning purgid on kui ühe vitsaga löödud. Ühtpidi on see väga tore, sest tekib selline ühtse tootesarja – ühtse mõju tunne, ent teistpidi häirib, sest kiiruga võid vale toote haarata.

Nüüd aga lähemalt näo- ja kehahooldustoodetest mida testisin:

Natura Concept
NÄOHOOLDUSTOOTED

GMY Beauty

GMY Beauty

Moist & Clean Foam
150ml/ €36.00

Tootetutvustus: Niisutav ja puhastav vaht – õrn ja pehme vaht puhastab ja niisutab nahka täiuslikult ning hoiab seda tervena. Eemaldab tõhusalt, kuid õrnalt jumestuse ning ennetab naha karedaks ja kuivaks muutumist, tehes selle pehmeks ja kirkaks. Sobib kasutamiseks silmade ümbruses.

Minu arvamus:
Foam´id on lihtsalt imelised! Mulle nii meeldivad. Jättis kerge, puhta mulje peale pesu. Väga meeldiv toode!

Moisturising Dermoprotect Cleanser
100ml / €30.00

Tootetutvustus: Niisutav, nahka katisev näopuhastusvahend – puhastab nahka õrnalt ja niisutab seda, valmistades naha ette järgnevateks kosmeetikatoodeteks. Eemaldab tõhusalt, kuid õrnalt jumestuse ning ennetab naha karedaks ja kuivaks muutumist, tehes selle pehmeks ja kirkaks. Sobib kasutamiseks silmade ümbruses.

Minu arvamus:
MINU LEMMIK!
Meeldiva neutraalse lõhnaga-lõhnatu toode, peale pesu on kohe tunda, et nahk on tõeliselt puhas! Mina meigin harva ning puudreid, päiksekreeme kasutan ka harva – seega on sellist korralikku ja tõhusat puhastust ka vähem tarvis. Toodet on lubatud igapäevaselt kasutada aga mul on selline tunne, et see toode on nii tõhus puhastaja, et kui mina seda iga päev kasutan, siis saab liiast.  Muidu on aga toode väga mõnus. Kiidan kohe hoolega!

Deep Moisturizing & Revitalizing Serum
15ml / €42.00

Tootekirjeldus:  Sügavuti niisutav ja taastav seerum – taastab naha hüdrolipiidkihi, tagab suurepärase 72 tundi kestva niisutuse, silendab kortsud ning ühtlustab nahatooni. Tõhus antioksüdantide kombinatsioon vähendab naha tundlikkust väliskeskkonna mõjudele ja aeglustab vananemisest põhjustatud muutusi ning taastab naha elastsuse.

Minu arvamus: Hea toode. Kasutasin koos GMT Beauty Lift & Firm Eye Cream´iga ning näonahk jäi väga värske ning kergelt niisutatud. Pakendid on mõlemal väga nunnud ning sobivad kosmeetikakotti kohe nagu kirsid tordile!

Lift & Firm Eye Cream
15ml / €42.00

Tootetutvustus: Pinguldava toimega taastav silmaümbruse kreem – Silmi ümbritsevale nahale mõeldud siidise tekstuuriga kreem sisaldab kvaliteetsete taimsete õlide, uuenduslike niisutavate ainete ning võimsate antioksüdantide kombinatsiooni, tagades püsiva lifting-efekti. Kreem takistab tõhusalt naha vananemist ja vähendab kortse.

Minu arvamus:
MINU LEMMIK! Väga mõnusa konsistentsiga silmaümbruse kreem. Kerge, siidise tekstuuriga. Imendus kergesti. Väga mõnus!

Intensive Firm & Lift Cream
50 ml / €48.00

Tootekirjeldus: Intensiivne tugevdav ja pinguldav kreem – siidise ja pehme tekstuuriga kreem taaselustab ja toniseerib nahka sügavuti. See toidab, niisutab ja vähendab märgatavalt naha vananemise märke, vähendades oksüdatiivse stressi kahjustusi. Uuenduslikud aktiivained täidavad täiuslikult kortsukesed, stimuleerides kollageeni ja elastiini sünteesi.

Minu arvamus:
MINU LEMMIK!
Väga mõnus, looduslik ja väga tugevalt niisutav kreem – õhkkergelt justkui muda lõhnaga! On tunda kohe, et looduslik ja kvaliteetne koostis! Väga meenutas mulle muuseas ka JOIK´i Anti-Age Noorendavat päeva- ja öökreemi, mida mõne nädala eest testisin. Ent taaskord minu nahale suviseks kasutamiseks natuke raske. Jätan selle kreemi samuti talve ootama, kui nägu vajab tuulte ja külma eest tugevamat kaitset! Kleepuma ei jää ent nahk jääb justkui leemendama – ehk siis teisisõnu ei imendu lõplikult, ent see tuleb sellest, et minu nahk ei vaja igapäevaselt nii tugevat niisutust. Ent kreem on väga hea peale päevast SPA-külastust, kui nahk kisub peale pikaaegset kloorivees ligunemist ning saunast sauna käimist!

Natura Concept
KEHAHOOLDUSTOOTED

GMY Beauty

GMY Beauty

Triple Action Scrub
200ml / €36.00

Tootekirjeldus: Kolmekordse toimega kehakoorija – tänu looduslikele koostisosadele ja täiuslikult tasakaalstatud pH-le puhastab kehakoorija ideaalselt nahka, niisutab seda ning toetab naha elujõudu ja tervist. Tõhusalt niisutav ja eemaldab nahalt kareduse, muutes naha sametiliselt pehmeks ja säravaks.

Minu arvamus:
MINU LEMMIK! Teeb mida lubab – tõhus ja mõnus koorija! Mugavalt pakendatud ning dushi all mõnus kasutada. GMT Beauty kehahooldustoodetest vaieldamatu lemmik!

GMY Beauty

Protective Antioxidant Cream
100ml / €30.00

Tootekirjeldus: Kaitsev antioksüdantidega kreem – rikkaliku looduslike antioksüdantide kooslusega kreem tõstab naha võimet võidelda vabade radikaalidega ja väliskeskkonna mõjudega. Toidab intensiivselt nahka ja kaitseb seda enneaegse vananemise eest.

Minu arvamus: Kergelt roosaka värvusega ning keskmisest tugevama lõhnaga kreem, imendus kergesti, ei jäänud kleepuma ning niisutas piisavalt. Mugav potsik.

GMY Beauty

Lift & Volume Up Buttocks Cream
100ml / €36.00

Tootetutvustus: Tuharate pinguldamise ja modelleerimise kreem – aktiivselt soojenev kreem bioloogiliselt aktiivsete kohvist pärit koostisosadega võitleb tselluliidiga, samas kui Volufirming- tehnoloogia naha kõigil tasanditel “arhitektina” töötab. Tuharate nahk saab tagasi oma prinkuse ja elujõu, andes istmikule kaunilt vormitud kuju.

Minu arvamus: Eheee.. väike itsitamine nüüd tootekirjelduse (mitte toote!) üle. Minu arvamus on see, et AINUS vahend, mis istmikule kaunilt vormitud kuju annab on igapäevane tervislik toitumine, regulaarne trenn või kirurgiline sekkumine! Olen selliseid tooteid sadu kasutanud – osad neist meeldivama, osad vähem meeldivama lõhnaga, osad mõnusalt niisutavad, osad suvelised. Üldiselt on nii, et mida paksem inimene, seda rohkem sööb ja vähem liigub (nagu näiteks mina) ja seda rohkem loodab nö “välistele imedele”.  Kõige tugevamat mõju naha vananemisele avaldavad välised tegurid (keskkonna mõjud, päiksekiirgus, stress, saastatus). Neist olulisim on UV-kiirgus (UVA ja UVB), mille eest on võimalik nahka olulisel määral kaitsta. Naha niisutamine on seega tõesti oluline ning mõned kreemid on tõhusamad, teised vähem tõhusamad. Mina kreemitan keha-jalgu-käsi siis, kui tunnen, et nahk vajab niisutust. Tselluliidiga võitlemise või “kreemi abil nooreks ja peenikeseks” saamist ma ei usu ning selle järgi kehahooldustooteid ei vali ent tõsi ta on, et mõned tooted turgutavad ja annanvad kehale/nahale ikka märgatavalt elujõudu.

Nüüd aga konkreetsemalt sellest tootest. Kreemi koostis, värv ja lõhn on peale kandes meeldiv, ent jääb pisut kleepuma. Kreem imendub kauem kui näiteks “Protective Antioxidant Cream”, seega sobib tõesti massaaziks. Kuna tegemist on profitoodete sarja jätkuga või nö kodu versiooniga, siis ongi tõenäoliselt nii mõeldud, et käite kosmeetiku juures massaazis ning pärast kodus jätkate sama tootega. Mina kasutasin lisaks tuharatele ka reitel ja säärtel. Aktiivselt soojenev efekt oli igatahes täiesti tunda!

GMY Beauty

Lift & Volume Up Breast Cream
100ml / €36.00

Tootekirjeldus:  Rinna kuju ja suuruse modelleerimise kreem. Rindadele, kaelale ja dekolteele suunatud uuendusliku Volufirming- tehnoloogiaga kreem, mis toimib naha kõigil tasemetel: epidermis, dermis ja alusnahk. Kreem annab dekolteele uut elujõudu, muutes selle kirkaks, täites tõhusalt tekkinud kortsud, lisades volüümi ning parandades rindade kuju.

Minu arvamus: Geeljas suhteliselt lõhnatu kreem. Imendumine võttis aega ent peale kreemi imendumist oli väga mõnus tunne. Juhendis on kirjas, et kanda rindadele, dekolteele ja kaelale, ent kaelale ma isiklikult küll ei soovita. Kaleale kasutaks midagi kergemat, näiteks GMT Beauty Deep Moisturizing & Revitalizing Serum´it. Oma libeda koostise tõttu taaskord ideaalne massaaziks!

GMY Beauty

Aitäh kauni elamuse eest GMT Beauty!
Tutvuge kõigi GMT Beauty toodetega nende kodulehel: http://gmtbeauty.com!

gmt beauty logo

*Tooted on saadud arvustamiseks GMT Beauty´lt, kuid see ei mõjuta minu arvamust ja soovitusi! ?
Fotod: Ohmygossip.ee /Helena-Reet Ennet