Rootsi päritolu Hollywoodi-staar Malin Åkerman ei pea end ise staariks. Vaatamata sellele, et on kolleeg maailma suurimate näitlejatega. Aftonbladeti lisale Kropp & Hälsa (Keha ja Tervis, toim.) jagab ta oma ilunippe, räägib sellest, mida arvab sealsete inimeste hüsteerilisest fikseeritusest oma keha ümber ning mida ta kõige meelsamini vabal päeval teeb.

Enne kui Malin Åkerman näitlejana kuulsaks sai, pidas ta erinevaid ameteid ning töötas muuhulgas ka ettekandjana. Pöördepunktiks sai roll teleseriaalis ”The comeback” viis aastat tagasi. Pärast seda on 31 aastase näitlejatari karjäär üliedukalt kulgenud ja ta on mänginud koos selliste tähtedega nagu Ben Stiller, Katherine Heigl ja Vince Vaughn. Rootsis on Malin hetkel aktuaalne rõivaketi “Sisters” kevadkampaania esindajana.

Kas Sa pead end Hollywoodi-täheks?

Ma tunnen end täpselt samamoodi nagu ma seda alati olen teinud. Selge see, et viimasel ajal on palju toimunud, ent olen ju ainult mina ise kui peeglisse vaatan. Mõnikord ehk tõesti tundub see kuidagi eriline kui näed end suurtel plakatitel ja reklaamtahvlitel, siis küsid endalt, mida ma teen seal üleval… ha-ha.

Samas, modellitöö pole Malini jaoks midagi uut. Modellikarjääriga alustas ta juba varakult. 17 aastaselt osales ta ühel kanada modellide võistlusel, mille organiseeris agentuur Ford, ning tegi mitmed suved Euroopas modellitööd.

Miks lõpetasid modellitöö?

Ma tõesti tundsin, et tahan karjääri vahetada ja alustada filmitööstuses. Alguses oli väga raske, igal hommikul kell viis üles tõusta ja joosta päev läbi mööda proovivõtteid, kuid selge see, et asi oli seda väärt ja ma tunnen naudingut sellest, millega praegu tegelen.

On Sul mõni unistusteroll või film, milles sooviksid mängida?

“Pride and Prejudice” on film, mida ma armastan ja tahaksin mängida seda tüüpi filmis. Romantiline film, mille tegevustik toimub 18-l sajandil, oleks fantastiline.

Filmis ”Watchmen” oli Malinil nais-superkangelase Silk Spectre II roll, mis nõudis eelnevalt eriti tugevat füüsilist treeningut. Mitte selleks, et olla vormis liibuva latekskostüümi jaoks, vaid selleks, et kõigi märulistseenidega  hakkama saada.

Siiski tekib küsimus, kas Malin ei tunne end sunnitud olema vormis selleks, et vastata sellele iluideaalile ja sellele hüsteeriale kehavormide ümber, mis Hollywood´is valitseb?

Mul on vedanud sellega, et olen alati sale olnud, aga tõsi ta on, huvi keha vastu on siin hüsteeriline. Mina sellest ei hooli, olen see, kes olen ja nii saab see alati olema.

Kuidas Sa ennast vormis hoiad?

Ma üritan trenni teha siis kui mul aega on. Kui palju aega ma trennile kulutan, sõltub sellest, kas ma viibin filmivõtetel või mitte ja mis tüüpi karakterit ma mängin.

Kas Sul on komplekse?

Jah, meil kõigil on komplekse, kuid peab olema rahul sellega, mis on antud.

Missugust trenni Sa kõige meelsamini teed?

Mulle meeldivad cross-fit treening ja yoga. Peale selle meeldib mulle sageli pikki jalutuskäike teha.

Edukus on teinud Malinist stiili-ikooni. Mida kannab ta aga argipäeval?

Arvan, et riietun üpris tavaliselt. Stiili mõttes on see segu rokkivast ja seksikast. Seepärast tunduski “Sisters” mulle sobiv olevat, see on tõepoolest minu stiil ja kõik on superilus.

Kui palju raha Sa riiete peale kulutad?

See on nii erinev kuust kuusse, et sellele küsimusele on raske vastata. Los Angelesis on tohutult palju “second-hand” butiike ja ostan sealt tihti. Parema meelega kulutan raha selle peale, et minna välja sööma oma mehe või sõpradega.

Malini abikaasa Roberto Zincone on trummar bändis The Petalstones, kus Malin laulab. Bändi kaudu sai alguse ka nende tutvus ja 2007 aasta suvel helisesid pulmakellad. Nüüd on nad varsti koos olnud juba seitse aastat.

Sa reisid palju oma töö tõttu, kuidas Sina ja Roberto kirge elus hoiate?

Jah, see on tõsi, ma reisin väga palju, kuid iga kord kui me kohtume, tunnen ma end kui äsjaarmunu ja see on täiesti fantastiline. Kuid me kanname hoolt selle eest, et planeerida aega, mida ühiselt saame veeta.

Kuidas Sa kõige meelsamini vaba päeva veedad?

Mulle meeldib istuda rõdul ja nautida seda fantastilist vaadet üle Los Angelesi. Meelsasti raamatut käes hoides või siis kellegagi  juttu puhudes. Aga ma püüan loomulikult magada nii kaua kui võimalik! Haha.

Mis on Sinu jaoks elus absoluutselt kõige tähtsam?

Absoluutselt armastus. Ja et minu pere tunneb end hästi.

Kes sagedamini kodus süüa teeb, kas Sina või Roberto?

Me teeme koos süüa, mulle meeldib väga süüa teha, aga tema oskab paremini pastatoite valmistada.

Kas Sa mõtled selle peale, mida Sa sööd?

Söön seda, mida ma tahan ja mis mulle maitseb, kuid võtan hoolikalt vitamiine ja söön palju köögivilju. Kõike mõõdukalt.

Kuidas sa suhtud laste hankimisse?

Nii mina kui mu mees tahaksime lapsi, kuid sellega me veel ootame. Tahan veel paaris filmis mängida oma kohta filmiturul kinnistada.

Kuidas näeb välja Sinu elu kümne aasta pärast?

Mina ja Roberto elame hästi ja oleme loonud oma perekonna. Peale selle soovin ma väga, et mul oleks olnud peaosa suurfilmis.

[ot-gallery url=”gallery/malin-%c3%a5kerman-r%c3%a4%c3%a4gib-elust-hollywoodis-ning-sellest-mida-arvab-sealsete-inimeste-h%c3%bcsteerilisest-fikseeritusest-oma-keha-%c3%bcmber”]