OHMYGOSSIP – Madara tooted on apteegis mulle korduvalt silma jäänud, ent ka neid tooteid polnud ma varem kunagi ostnud ega omal nahal proovinud. Tänaseks olen neid kuu aega testinud ning ütlen, et mõned tooted on kohe päris armsaks saanud! Tooted jätavad naha mõnusalt kergeks, siledaks ja niisutatuks ning tugevad pluss-punktid saavad ka kaunid pakendid, rääkimata sellest, et on ütlemata hea teada, et nad on tõesti looduslikud ja puhta koostisega! Madara tooted on välja teeninud Ecocert sertifikaadi ning ka pakendid on  BPA-vabadest materjalidest.

Mind on alati köitnud tegusad naised ning Madara sünnilugu on just üks edulugu sellest, kuidas nullist on alustatud ning suur impeerium üles ehitatud! Sellise eduka äri jaoks on lisaks geniaalsele marketingile vaja ka geniaalset toodet! 10 aastat tagasi hakkas lätlanna Lotte Tisenkopfa-Iltnere  (toona oli ta umbes 20-aastane!) enda tarvis kodu köögis looduskosmeetikat valmistama ning kvaliteetseid käsitöötooteid soovisid osta peagi ka tuttavad. Koos kolme kaaslasega otsustati luua pisike kosmeetikafirma ning 2006.aastal valmisid esimesed Madara tooted. Nelja lätlanna (Lotte Tisenkopfa-Iltnere, Zane Tamane, Paula Tisenkopfa ja Liene Drazniece) suureks rõõmuks võtsid inimesed nende kauba hästi vastu. Erinevalt suurtest brändidest, kes teevad puhta töö tohutu telereklaamiga, levitas Madara infot oma toodete kohta just suust suhu meetodil. Tähtis koht marketingis oli ja on ka praegu Facebookil ja Twitteril. Tänaseks on Madara müügil üle maailma ning on üks suurim eksportija Lätis… ja ma ei imesta, sest tooted on tõesti head ning räägivad ise enda eest – ega igale suvalisele tootele ECOCERT sertifikaati ei anta! Madara on selle aga saanud!

Kes pole kursis, siis räägin paar sõna Ecocert´ist. See on maailma suurim looduslikke sertifikatsioone väljastav organisatsioon. Puhtust ja kvaliteeti tagav Ecocert sertifikaat on looduslike kosmeetikatoodete tootjate seas rangeim ja mainekaim standard. See määrab looduslikke koostisaineid sisaldavate toodete nõuded ja taimsete toormaterjalide kvaliteedi. Keelatud on kasutada loomse päritoluga koostisaineid ja teha loomadega teste. Kosmeetikatoodete looduslikud koostisained peavad vastama Ecocert nõuetele: a) taimede seemneid ei tohi geneetiliselt muundada; b) taludes ei tohi kasutada keemilisi väetiseid; c) pestitsiidi ei kasutata. Kahjureid tõrjuvad looduslikud vaenlased või Ecocert heaks kiidetud mürgitud alternatiivid. Tooteid toodetakse ja säilitatakse keskkonnasõbralikes ruumides. Ecocert inspekteerib tootmisliine kaks korda aastas, et näha, kas kõiki nende tingimusi täidetakse.

Nüüd aga lähemalt toodetest, mida testisin. Tutvusin erinevate Madara näohooldustoodete ning juuksehooldustoodetega. Viimasest nii täiskasvanutele kui beebidele mõeldud sarjaga. Etteruttavalt võin öelda, et näohooldustooted võlusid mind täiesti ära – nii oma toime, koostise, pakendi, lõhna kui tausta poolest! Olen väga rahul, kiidan ning soovitan südamest! Esmaklassilised tooted! Juuksehooldustoodetest meeldisid lastele/beebidele mõeldud tooted enam kui täiskasvanute sari, näiteks “Oat and Linden” lasteshampoon oli väga mõnusa koostise ning lõhnaga.

Madara Cosmetics

Madara Cosmetics
Brightening aha peel mask
60ml / 22.99EUR
(Osta saate SIIT)

Tootekirjeldus: Kooriv AHA mask – Looduslike aktiivsete hapetega kooriv AHA mask, mis annab nahale koheselt suurepärase sära. Küdoonia ja C-vitamiin koos niisutava piimhappega ja nahka rahustavad leedriõied tagavad tõhusa koorimise, mille tulemuseks on kirgas, särav ja sile nahk.
Toime:
1. eemaldab surnud naharakud, tuues välja siledama ja säravama nahapinna
2. koorib nahka, aidates kaasa rakkude uuenemisele ja taastamisele
3. pleegitab nahka ning aitab vähendada vanusega tekkinud laike ja kortsukesi
4. aitab avada ummistunud poore ning puhastab nahka sügavuti
5. parandab teiste kosmeetikatoodete mõju ning imendumisvõimet.
Maski on soovitatav kasutada neil, kelle nahk on tuhm ja väsinud, esinevad vananemisilmingud, kortsud, vanusega tekkinud laigud, kui nahal puudub sära, on ummistunud poorid või akne. Ei sobi ülitundlikule ja õrnale nahale.

Minu arvamus:
? MINU LEMMIK! Sellist maski ihaldaks endale 500ml suuruses kaanega profipotsikus, mida saaks pintsliga koonerdamata näole määrida. 60ml tundub ahastavalt vähe ja väike – mask on nii hea, et kahju on vaadata, kuidas tuubike juba esimese kasutuskorraga jõuliselt tühjeneb. Geeljas, peaaegu läbipaistev mask ei kisu ega kipita, maha pesta on lihtne ja jätab naha tõesti mõnusaks!

Madara Cosmetics

SOS HYDRA Recharge cream
50ml / 33.99EUR
(Osta saate SIIT)

Tootekirjeldus: Intensiivne niiskust lukustav kreem, mida on rikastatud niisutavate ning vananemist ennetavate põhjamaisest pojengist pärinevate antioksüdantide, linaseemnete ning hüaluroonhappega. Niisutab, kosutab ja rahustab vedelikuvaeguse käes kannatavat ning stressis nahka, et taastada selle algupärane nooruslik sära. Loob nahale kaitsekihi, mis hoiab seda keskkonna kahjustava mõju eest. Kreemi pehme tekstuur vähendab peeneid jooni ning aitab saavutada naha optimaalse niisutatuse.

Minu arvamus:
? MINU LEMMIK! Alustan pakendist, sest see on nüüdsest üks ilusaim kreemipotsik, minu kümnete kreemide seas – kerge, kvaliteetne, mugav, ilus. Mulle väga meeldib! Näole määrides oli tunda, et toote alkoholisisaldus on suhteliselt suur. Mulle meeldib Madara SOS toteid (seerumit ja kreemi) kasutada hommikuti ning Madara Time Miracle sarja (seerumit ja kreemi) õhtuti. SOS seerum ja kreem on roosa värvusega, kerge mõnusa lõhna ning hea imenduvusega. Kleepuma, läikima ega leemendama ei jää.  Meeldib väga!

Madara Cosmetics

SOS Hydra Repair Intensive Serum
30ml / 35.99EUR
(Osta saate SIIT)

Tootekirjeldus: Professionaalne tugevatoimeline seerum, mis on loodud taastama stressis ning vedelikupuuduse käes kannatava naha niiskustaset ka sügavamates nahakihtides. Teaduslikult on tõestatud, et seerum suurendab naha veevarusid ning aitab seda samaaegselt kaitsta vabade radikaalide kahjustuste eest. Niisutav segu põhjamaisest pojengist, linaseemnetest ning hüaluroonhappest, mis imendub momentaalselt ning omab pikaajalist mõju.

Minu arvamus:
? MINU LEMMIK! Täpselt sama jutt, mis eelmise toote puhul. Kontsistents on aga veidi kergem, nagu ikka seerumitel! Seerum alla, kreem peale ning tulemus on mõmisevalt mõnus!

 

Madara Cosmetics
Madara Cosmetics
Colour and Shine shampoo
250ml / 13.49EUR
(Osta saate SIIT)
Tootekirjeldus: Shampoon värvitud juustele. Juuksevärvi võimendav shampoon, mis on rikastatud põhjamaiste linaseemnete, hobukastani ja teelehtedega. Puhastab õrnalt ja kaitseb töödeldud ja värvitud juukseid. Lisab elujõudu ja sära. Juuksed muutuvad käegakatsutavalt pehmemaks ning omandavad valguse käes helkiva varjundi.

Colour and Shine conditioner
200ml / 13.49EUR
(Osta saate SIIT)
Tootekirjeldus: Palsam värvitud juustele. Värvi kaitsev palsam, mida on rikastatud põhjamaiste linaseemnete, hobukastani ja teelehtedega, toidab sügavuti ja katiseb töödeldud ja värvitud juukseid. Aitab vähendada juuste kahusust ja säilitab juuksevärvi elavuse. Juuksed muutuvad läikivaks, siidiselt siledaks ja neid on kergem soengusse seada.

Gloss and Vibrancy shampoo
250ml / 13.49EUR
(Osta saate SIIT)
Tootekirjeldus: Shampoon normaalsetele juustele. Juukseid elavdav ning läiget lisav shampoon põhjamaise kase ja jõhvikatega. Puhastab õrnalt, kaitseb ja lisab kohevust. Juuksed muutuvad tugevamaks, siidisemaks ja loomulikult läikivamaks.

Gloss and Vibrancy conditioner
200ml / 13.49EUR
(Osta saate SIIT)
Tootekirjeldus: Palsam normaalsetele juustele. Läiget lisav palsam põhjamaise kase ja jõhvikatega toidab sügavuti ja tugevdab juukseid. Rahustab peanahka ja ennetab juukseotste kuivamist. Kõrvaldab juustest pusad ja suurendab läikivust. Juuksed tunduvad siidpehmed ja neid on kergem soengusse seada.

Refreshing soap
250ml / 9.90EUR
(Osta saate SIIT)
Tootekirjeldus: Värskendav kehaseep – Aroomiteraapiline kehaseep, mis sisaldab põhjamaise piparmündi eeterlikke õlisid ja merevetika ekstrakti. Peseb nahka sügavuti kuid õrnalt. Nahk jääb värske ja kergelt lõhnastatud. Värskendab ja ergutab sinu keha ja meeli.

Minu arvamus:
Kõik shampoonid ja balsamid olid väga mõnusad, juuksed jäid pehmed, puhtad ja läikivad. Lõhnad olid suhteliselt neutraalsed, va Refreshing soap´il, mille lõhn mulle liiga intensiivne tundus. Midagi eriti minestama panevalt mõnusat polnud ent ühtegi halba sõna pole ka kaugeltki öelda. Head loodustooted igapäevaseks kasutuseks.

Madara Cosmetics
Madara Cosmetics

Time Miracle Wrinkle Smoothing Eye Cream
15ml / 29.99EUR
(Osta saate SIIT)

Tootekirjeldus: See õrn niisutav kreem pinguldab ning taastab habrast silmaümbruse nahka. Vähendab märgatavalt väsimusmärke ning peeneid kortsukesi. Sisaldab MADARA patenteeritud CELL REPAIR BIO-COMPLEXi ning noorendavat kasemahla. Unikaalne koostis, mis põhineb noorendaval põhjamaisel kasemahlal, millele ei ole lisatud vett. Kasemahl on revolutsiooniline vedelik, millel on tõestatud toime kõigi peamiste vananemise märkide vastu. Sisaldab MADARA patenteeritud CELL REPAIR BIO-COMPLEXi, mis tegeleb otseselt kollageeni moodustamisega, toetab naha pinguldumist ning kaitseb seda vabade radikaalide kahjustuste eest.

Minu arvamus:
? MINU LEMMIK! Time Miracle seeria on minu silmis Madara “Nokia”. No on hea tootesari! “Time Miracle Wrinkle Smoothing Eye Cream” sobib kasutamiseks nii hommikul kui õhtul ning on väga mõnus ka meigi all. Niisutav silmaümbruskreem, ei jää rasvane ega kleepu. Värvuselt valge, koostiselt kraad raskem kui tavaline silmaümbruskreem.

Madara Cosmetics
Time Miracle CELLULAR REPAIR serum
30ml / 42.99EUR
(Osta saate SIIT)

Tootekirjeldus: Kliiniliselt tõendatud efektiivsusega kontsentraat intensiivseks vananemisvastaseks hoolduseks. Aktiveerib oluliselt rakkude uuenemistsüklit, mille tulemusena paraneb nähtavalt naha pehmus ning silenevad peened jooned ja kortsud. Nahakontuur pinguldub. Nahk saab juurde olulist niiskust ja elujõudu. Unikaalne koostis, mis põhineb noorendaval põhjamaisel kasemahlal, millele ei ole lisatud vett. Kasemahl on revolutsiooniline vedelik, millel on tõestatud toime kõigi peamiste vananemise märkide vastu. Sisaldab MADARA patenteeritud CELL REPAIR BIO-COMPLEXi, mis tegeleb otseselt kollageeni moodustamisega, toetab naha pinguldumist ning kaitseb seda vabade radikaalide kahjustuste eest.

Minu arvamus:
? MINU LEMMIK! Roheka värvusega mõnus kerge seerum, ideaalne koos Time Miracle Ultimate Facelift Day cream´iga. Ütlemata mõnusad tooted, mida sooviks oma kosmeetikakotis ja vannitoa riiulil alati näha!

Madara Cosmetics
Time Miracle Ultimate Facelift Day cream
50ml / 49.00EUR
(Osta saate SIIT)

Tootekirjeldus: Sinu igapäevane iluravikreem, mis pakub kohest ning pikaajalist nahka pinguldavat, vormivat ja silendavat efekti. Mõeldud vananenud nahale, mis on kaotanud prinkuse. Kreemi teevad eriti tõhusaks MADARA patenteeritud CELL REPAIR BIO-COMPLEX, noorendav kasemahl, kortse täitev hüaluroonhape ning valgust peegeldavad osakesed, mis aitavad peita nahal esinevaid iluvigu. Unikaalne koostis, mis põhineb noorendaval põhjamaisel kasemahlal, millele ei ole lisatud vett. Kasemahl on revolutsiooniline vedelik, millel on tõestatud toime kõigi peamiste vananemise märkide vastu. Sisaldab MADARA patenteeritud CELL REPAIR BIO-COMPLEXi, mis tegeleb otseselt kollageeni moodustamisega, kortse hajutavaid mineraalosakesi ning kasemahlast pärinevaid nahka pinguldavaid polüsahhariide.

Minu arvamus:
? MINU LEMMIK! Koos eelpool kirjeldatud “Time Miracle CELLULAR REPAIR serum´i” ning “SOS HYDRA Recharge cream´iga” minu kõige lemmikumad Madara tooted. Et neid jätkuks igaveseks! :) Mõnus roheka värvusega kerge ja niisutav kreem. Nahk jääb peale kreemitamist kerge ning värske. Lõhn on tagasihoidlik, mõjub mõnusalt. Meeldib väga!

 

Madara Cosmetics

Become Organic set 17.99EUR
(Osta saate SIIT)

Purifying Foam
150ml / 17.99EUR
(Osta saate SIIT)

Tootekirjeldus:
Puhastusvaht – Põhjamaist raudrohtu sisaldav rikkalik ja pehme vaht puhastab naha sügavuti aga õrnalt. Eemaldab jumestuse. Reguleerib rasuseid tsoone ja rahustab kuivi piirkondi. Nahk tundub värske ja pehme. Sobib ka kõige tundlikumale nahale ning silmameigi eemaldamiseks.

REGENERATING NIGHT CREAM 25ml
Ergutab öösel naharakkude uuenemisprotsessi.

DEEP MOISTURE FLUID 25ml
Niisutab ning kaitseb nahka kogu päeva vältel.

Minu arvamus:
Alustades hinnast, siis kindlasti on mõistlikum osta “Become Organic set”, sest sama hinnaga, mis muidu maksab “Purifying Foam”,  saate kaasa ka kaks 25ml kreemi. Siiani olen mitu aastat kasutanud ülimõnusa lõhnaga Vichy “Purete Thermale Purifying Foaming Water” näopuhastusvahtu, nii et nüüd on väga mõnus vahelduseks uusi tooteid katsetada. Olen siin viimase kuu jooksul vaheldumisi kasutanud Madara ja GMT Beauty foam´i (mõlemad Lätist pärit tooted) ning ausalt öelda, mõlemad, on väga vinks vonks!

Madara Cosmetics
Madara Cosmetics

Face Soap set 14.00EUR
(Osta saate SIIT)

White Clay & Blackberry Clarifying Face Soap
70g / 7.40EUR
(Osta saate SIIT)
Tootekirjeldus: Põldmarja ja valge savi puhastav näoseep. Igapäevaselt puhas ja kiirgav näonahk valge savi ja põldmarja tanniinide abil. Põhjamaise metsa värskus, mis on segatud taimse seebi ja toitvate nisuidudega. Aitab nahal säilitada oma loomuliku niisutustasakaalu.

Birch & Algae Balancing Face Soap
70g  / 7.40EUR
(Osta saate SIIT)
Tootekirjeldus: Kase ja vetika tasakaalustav näoseep. Põhjamaise kase ja vetikate vitamiinid ja mineraalid tasakaalustavad nahka, samal ajal kui taimne seep puhastab õrnalt ja peseb maha kogu mustuse. Rikastatud nahka toitva nisuiduõli ja taimsete suhkrutega, et aidata nahal taastada oma loomulik niiskus.

Minu arvamus:
Olen üks totaalselt suur looduslike lõhnaseepide austaja. Ja ütlen kohe, et polegi praktiliselt kohanud seepi, mis ei meeldiks. Kui kreemipurkide puhul on kahju kui nad tühjks saavad, siis seepide puhul on see, et ei jõua ära oodata, millal juba uue saaks kasutusele võtta, sest mõnusaid seepe on lihtsalt nii palju, mida kasutada sooviks! Kusjuures olen mõelnud, et peaks võtama sellise plastikkarbi või seebikarbid kasutusele ning neid aeg-ajalt vahetama, nii et mitu seepi vahelduva eduga kasutusel on. Madara “White Clay & Blackberry Clarifying Face Soap” oli niivõrd hea lõhnaga, et enne paki avamist käisin seda mitu korda nuusutamas enne kui vana otsa sai ning selle kasutusse sain võtta. “Birch & Algae Balancing Face Soap” aga tekitab sellise eriti loodusliku tunde. Seepe müüakse ükshaaval, ent taas on soodsam osta setina.

Madara Cosmetics

Oat and Linden flower shampoo
200ml / 11.50EUR
(Osta saate SIIT)

Tootekirjeldus: Kaera ja pärnaõie shampoon. Kaera ja pärnaõit sisaldav õrnatoimeline shampoon beebidele, mis ei ärrita silmi ega tundlikut peanahka. Kaer on anti-allergiliste ning puhastavate omadustega ning pärnaõied niisutavad peanahka, aidates eemaldada beebikõõma. Shampoon muudab juuksed pehmeks ja kergesti kammitavaks.

Oat and Chamomile gentle wash
200 ml / 12.00EUR
(Osta saate SIIT)

Tootekirjeldus: Kaera ja kummeli õrn kehapesugeel. Põhjamaine kummel ja kaer puhastavad ja hooldavad õrna beebi nahka juba esimestest elupäevadest. Pehme vaht peseb puhtaks nii keha, käed kui ka näo.

Minu arvamus:
Mõnusad tooted, hästi meeldiva lõhnaga. Lapsel pead pestes ahmisin õhku ning pärast jäi mu enda kätele ning lapse juustele väga hea lõhn. Vahutas korralikult. Kasutan tihti ka ise laste- ja beebitooteid, olen neid alateadlikult ostnud, eeldades, et need on looduslikumad-tervislikumad kui täiskasvanutele mõeldud tooted. Ecocert´i tempel pakil annab lisakindlustunde, et kõik mis lubatud ka paika peab.

MUL ON TEILE HEA UUDIS KA! 9. augustil saad MADARA veebipoes kõikidele toodetele 40% allahindlust ning kingituseks Eye contour cream, 15ml (väärtuses 23.99 EUR!) kõikidele tellimustele, mis ületavad 50 EUR. Kohaletoimetamine on kampaania raames täiesti TASUTA. Loe pakkumisest täpsemalt SIIT

Aitäh kauni elamuse eest Madara!
Tutvuge kõigi Madara toodetega nende kodulehel: http://www.madaracosmetics.ee/

madara logo

*Tooted on saadud arvustamiseks Madara´lt, kuid see ei mõjuta minu arvamust ja soovitusi! ?
Fotod: Ohmygossip.ee /Helena-Reet Ennet

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save