OHMYGOSSIP — Soome president Sauli Niinistö´l ja Jenni Haukio´l õnnestus oma armusuhet hoida vaka all mitu aastat. See tuli avalikkusele teatavaks alles paarikese pulmapäeval, vahendab Iltalehti.

Kui Sauli Niinistö oli aastaid tagasi kohtingul käinud tollase rahvasaadik Tanja Karpela´ga, paljastasid nemad oma suhte meediale, tulles avalikkuse ette koos kohvi jooma. Haukio´ga selle eest ei oldud avalikkuses kunagi koos oldud isegi mitte kohvi joomas – naine lihtsalt ei nautinud tähelepanu keskpunktis olemist.

Armatsejad jäid avalikes kohtades alati professionaalseks. Niinistö ei läinud kunagi Haukio koju ning ka lähisugulased ei teadnud suhtest midagi – isegi sõbrad võisid vaid umbkaudu arvata, kes küll on mehe salapärane armastus.

Ühel külmal jaanuari hommikul , aastal 2009, kaunistati ühte restorani orhideedega – keegi ei teadnud täpselt, mis toimuma hakkab, kui ühtäkki hakkas kuulujutt levima, kui kulutuli – Sauli ja Jenni abielluvad.
Kui paarike on kirikust välja astumas, hakkas “välku lööma”. Niinistö sai veidi pahaseks, et kaua salajas hoitud tegu paljastus ikkagi viimastel meetritel. Niinistö haaras Jenni käevangu ja läks kiirel sammul koos oma värske abikaasaga autosse ning kadus liikluskeerisesse.

 

 

 



Loe lisaks:
Soome poliitik Sauli Niinistö abikaasa Jenni Haukio kandis parlamendi lõputseremoonial Marimekko rõivaid
Riigikogust lahkuva juhataja Sauli Niinistö abikaasa Jenni Haukio oli valinud omale selga parlamendi lõputseremooniale Soome moerõivaid, kirjutatakse MTV3-es.