OHMYGOSSIP — Küünetooteid maaletoov soomlanna Liisa Skurnik teab hoobilt nimetada vigu, mida naised oma küünte kahjuks teevad, vahendab Iltalehti.

Levinuim viga puudutab pea igaühte – vale küüneviil. “Paljud kasutavad valet, liiga karedat küüneviili. Liiga kare küüneviil rikub küüne pinna,” hoiatab Skurnik.

Liiga jäme küüneviil jätab küünte otsad karedaks ning vesi pääseb küüne kihtide vahele. Tulemuseks muutub küüne pind laineliseks. Surnik soovitab traditsioonilise kareda paberviili asemel kasutada peenema struktuuriga viili või hoopis klaasviili.

Küüsi on võimalik ka lõikamisega valesti kohelda. “Pikad küüned saab lühemaks kõigepealt lõigates, aga kasuta peale lõikamist viili. Lõikamine jätab küüne ääred teravaks ja tihti ka ebatasaseks. Viilides saad ühtlasema küünepiiri,” põhjendab proua Skurnik.

Avafoto: Pexels.com

Loe lisaks:
Kaunid ja hoolitsetud küüned saab ka koduste nippidega
Öeldakse, et käed räägivad nii mõndagi inimese kohta. Käed ning küüned reedavad tihti inimese vanuse ning elustiili. Et vältida enneaegset vananemist ja lohakat muljet soovitame hoolitseda korrapäraselt oma küünte eest.

Kaunid läikivad juuksed, tugevad küüned ja siidine ihu õigel viisil
OHMYGOSSIP — Niisutuskreemid ei pruugi alati aidata kuiva naha puhul, kui toiduvalikust ei saa piisavalt rasvhappeid ja vitamiine. Ihu ja juuste seisukord hakkab üsna kiiresti märku andma, millistest ainetest on puudu, vahendab Iltalehti.