Tänases stiilirubriigis räägib Tartust pärit muusik Priit Kolsar (34), et talle ei isut tänapäeva noorte mood “Mulle ei istu eriti praeguse aja teismeliste mood, just see segu mingist grunge-emo-räpipoisist, sokid teksade peale tõmmatud, hiigel nokamüts peas ja siis on veel see Egiptusest ostetud rätt kaela ümber mässitud – see kõik on eriti jälk,” räägib Kolsar Gossip.ee -le.

Kas te olete pigem emotsionaalne või ratsionaalne ostja?
Olen pigem ratsionaalne ostja, kuid kahjuks on tulnud ette ka emotsioonidel tuginevaid oste, mida võibolla olen hiljem mõttetuks pidanud.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsute mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüate välja juurida?
No kasulikuks võib pidada kõike mis elukvaliteeti parandab, samuti ka tervist. Seega näiteks kui sportimisse jääb teine kord olude sunnil liiga pikk auk, siis tekivad süümepiinad. Halbadeks harjumusteks pean seda, et mõnikord annan liiga kergekäeliselt järele kas enda või mõne sõbra plaanile minna pidutsema. Üritan süvendada suuremat otsusekindlust ja tugevat meelt igasugustele ahvatlustele mitte liiga kergelt järgi anda.

Kas on mõni rõivaese, aksessuaar või muu toode, millest te poes ükskõikselt ei möödu?
Olen võimeline ükspuha millest täiesti ükskõikselt mööduma – see on mu hea omadus!

Kui palju kulutate kuus keskmiselt riietele? Mis on olnud teie kõige n-ö pööraseim või emotsionaalseim ost?
Kuu lõikes on raske öelda palju kulutan, kuna võib mööduda väga mitu kuud nii, et ma ei soeta ühtegi asja. Seega teinekord kui satun ostlema, siis ostan jällegi mitu asja korraga, aga tavaliselt olen korraga riietele kulutanud ehk 3-4 tuhat krooni, viimasel ajal oluliselt vähem. Ma pole eriline rõivapede.

On teil mõni lemmikkauplus Eestis, välismaal? Milliseid brände te eelistate?
Varasematel aastatel külastasin sageli Dieselit, viimasel ajal olen vist kõige rohkem rõivad ostnud Motel Paradise-st, aga vaatan ka mujal ringi. Ostmisel on primaarne siiski mugavus, bränd tuleb hiljem, kuid ka see on siiski oluline.

Millistes rõivastes tunnete end kõige mugavamalt ja paremini?
Kõige paremeini tunnen end rõivastes, milles saan enda vabalt liigutada. Mind meeletult ahistavad liig-kitsad rõivad, näiteks teksad vms. Samas ka liiga suured riided hakkavad segama.

Mida te iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?
Mind häiris vahepeal see veider mood, kui kõik nägid välja nagu mingid ristsugutised vormelisõtijast ja bike-mehest. Samuti mulle ei istu eriti praeguse aja teismeliste mood, just see segu mingist grunge-emo-räpipoisist, sokid teksade peale tõmmatud, hiigel nokamüts peas ja siis on veel see Egiptusest ostetud rätt kaela ümber mässitud – see kõik on eriti jälk! Aga no ma pole ka enam selles eas. Võin vaid avaldada enda arvamust, moeapsude hindamiseks ma pole vastavat haridust kahjuks saanud.

Kust saate positiivseid laenguid – mida soovitate teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks teie nö “heaolu” retsept?
Minu heaolu retsept saab eelkõige alguse heast enesetundest, kui oled puhanud ja aktiivne, siis on ka hea olla ja midagi ette võtta. Seega tuleb olla sportlikult aktiivne, siis ongi hea olla. Teiseks loovad mulle heaolu kordaminekud – kui midagi on tehtud, kui on läbi saanud mingi üritus, milleks on pikemalt vamistatud, siis on hea lõõgastuda. Kolmandaks on olulised inimene või inimesed, kellega koos midagi teha!

[ot-gallery url=”gallery/priit-kolsar-aka-cool-d-m%c3%b5nikord-annan-liiga-kergek%c3%a4eliselt-j%c3%a4rele-kas-enda-v%c3%b5i-m%c3%b5ne-s%c3%b5bra-plaanile-minna-pidutsema”]