OHMYGOSSIP — Uusi rõivaid on alati mõnus osta, isegi siis, kui neid ei ole otseselt juurde tarvis. Paljud küsivad poes ringi uudistades endalt mõttes, kas antud riideeset üldse tarvis on, vahendab Cosmopolitan.

Kui naine leiab poest endale meelepärase rõivaeseme ning küsib mõttes, kas ta tegelikult üldse vajab seda, siis vastus on enamasti positiivne ning ese lendabki ostukorvi. Vahel on vastused pelgalt ettekäänded, et tõsta tuju.

Siin on 15 ettekäänet, miks endale uus rõivaese osta:

1. “Seda sobib kanda kõigega!” See on ülemine osa, mis sobib nii teksade, tööpükste, seeliku kui ka nahktagi alla. Leidub igasuguseid kokkusobivaid esemeid ning antud eseme ostuks on igati õigus.

2. “See on praegu nii moes!” Kõikidel teistel on ka analoogne riideese ning loomulikult pead ka sina selle ostma.

3. “See on allahinnatud!” Algse 50€ väärtusega kleit paistis nii igav välja, aga kui see hinnati ümber 30 euro peale, hakkas su peas kohe teine muusika helisema.

4. “Ma saan selle alati tagastada!” Poes otsustamine on nii tüütu, palju lihtsam on see lihtsalt ära osta, alles kodus proovida ning tagastada, kui ei sobinudki selga.

5. “See on suurepärane investeering!” Kavatsed eset kanda igavesti, seetõttu on see väga väärt ost.

6. “See on klassika ning ei lähe kunagi moest!” See on lihtsalt teistmoodi öeldud, aga sarnane punktiga 5.

7. “Teadagi, et mul on kümneid paare kõrge kontsaga kingi, aga sellist värvi ju pole!” Seetõttu on tegemist täiesti uutmoodi kingadega.

8. “Ma vajan midagi uut, kuna tulemas on pulmad/tööintervjuu/sünnipäevapidu…” See ei ole ju sinu süü, et oled saanud kutse üritusele ning selle tarbeks on vaja uusi, korralikke ja viisakaid riideid.

9. “Ma pole juba nii ammu endale midagi uut ostnud!” Sel puhul tuleb kokku osta muidugi kümneid uusi riideesemeid.

10. “See tundub nii hea kvaliteediga olevat, et kannan järgmiselgi suvel!” Kuna see maksis vaid kümneka, siis on ebatõenäoline, et see näeb ilmavalgust veel ka järgmisel suvel.

11. “Aga Kim Kardashian kandis seda eelmisel nädalal…” Kui midagi analoogset on kuulsuse seljas nähtud, siis see ei saa kindlasti möödapanek olla.

12. “Kui jagada see hind nende kordadega, mitmel korral seda kannan…” Siis on see ju põhimõtteliselt tasuta saadud.

13. “See on sümbol minu uuest stiilist!” Need ei ole lihtsalt tavalised teksad ning seda väärtust ei saa mõõta rahas.

14. “Käisin trennis/oli pikk töönädal/ei käinud eelmisel nädalavahetusel väljas…” Oled välja teeninud midagi lahedat!

15. “Palgapäev!” See on õiglane selgitus peaaegu kõigele.

Avafoto: Pexels/Borko Manigoda

Loe lisaks:
Hanna-Liina Võsa lavariided valmivad ema nõela all
Hanna-Liina Võsa on harjunud kontserte andes rõivastuma pikka kleiti või seelikusse, mis enamasti valmivad tema ema näputööna, kirjutab ajakiri Mood.

Loore Härmat Gossip.ee-le: Mulle meeldivad hipistiilis riided, aga neid pole Eestis eriti saada
Armastatud ja tunnustatud meigikunstnik Loore Härmat on tegutsenud meikijana juba üle 10. aasta. Lapsena unistas Loore saada baleriiniks, hiljem see soov veidi muutus ning siis tahtis ta juba juuksur olla.

Urmas Sõõrumaa: Second hand´ist ostetud riided peske ja tuulutage alati hoolikalt läbi, et vanade omanike emotsioonid teie ellu kaasa ei tuleks
Nädal tagasi väisas ärimees Urmas Sõõrumaa (48) vintage– ja retrokultuuripäeva Retro, kus soovijad said oma vanu asju müüa ja vahetada.