OHMYGOSSIP — Printsess Madeleine osales hiljuti jumalateenistusel ja kandis seal enda mõõdupuu järgi üsna soodsa hinnaga kleiti. Tavaliselt oleme näinud teda väga kalleid brände kandmas, aga seekordne kleit maksis vaid alla 200 euro, vahendab Expressen.se.

Heledapäine Rootsi printsess Madeleine valis jumalateenistuse rõivasteks inglasest moekunstnik Alice Temperley sinist tooni leopardimustrilise kleidi. Kleidi valik on üllatav, kuna tavaliselt on Madeleine eelistanud luksusbrände. Antud kleit maksab John Lewis veebilehel vaid 177€.

Tavaliselt kohtame Madeleine´i tuhandeid eurosid maksvates kleitides. Tema soosituim bränd on olnud Valentino. Vennalapse Oscari ristimistel kandis ta 2000 euro väärtuses Roksanda rõivaid. Ka Suurbritannia hertsoginna Catherine on Alice Temperley kleitide lummuses. Samuti on moelooja Alice´i kleite nähtud Taani kroonprintsess Mary seljas.

Madeleine ühendas kleidiga Botkier brändi koti ja Rolex Cosmograph Daytona käekella. Madeleine´i abikaasa Chris O´Neill´il on kusjuures samasugune käekell, ainult et kella taust on valge asemel musta tooni.

Loe lisaks:
Printsess Madeleine pani pisipojale uhke nime
OHMYGOSSIP — Rootsi printsess Madeleine ja tema abikaasa Christopher O’Neill panid oma pojale nimeks Nicolas Paul Gustaf.

Printsess Madeleine jätab Ameerikaga hüvasti
Rootsi kuninglik pere teatas, et printsess Madeleine ja ta ameeriklasest abikaasa Christopher O´Neill kolivad USAst Rootsi. Paar resideerub mõne aja Stockholmis otsustamaks, kus nad Euroopas tegelikult elada tahaksid, kirjutab The Local, vahendab Elu24.

Printsess Madeleine pani pisitütrele nime
20. veebruaril sünnitas Rootsi printsess Madeleine New Yorgis tütre. Vähem kui nädal tagasi sündinud kuningakoja värskeima perekonnaliikme nimi avalikustati ametlikult aga alles nüüd, mil kuningas selle esmalt parlamendile teatavaks tegi, vahendab Publik.

 

Save