OHMYGOSSIP — Viimasel ajal näeme sotsiaalmeedias palju fotosid, kus on kas treenitud kehad või XL-modellid. Megan Jayne Crabbe (24) tahab esitleda reaalsust, milline näeb ehe naise keha välja, sealjuures seda häbenemata, vahendab Today.com.

Modellide ja fitnessiga tegelevate naiste kehal puudub rasv. Ka XL sildi alla kuuluvad modellid on tegelikult üsna kleenukesed. Inglismaalt pärit blogija Megan Jayne Crabbe tõstatas teema üle arutelu ja lisas endast Instagrami aluspesus fotod. Tema eesmärgiks on esitleda täiesti tavalise naise keha sellisena nagu see on.

https://www.instagram.com/p/BFj3AxKopeE/

“Inimese kujutelm kehast on nii väärastunud, kus paljud inimesed eelistaksid tüdrukut vasakul fotol ja mõistavad hukka parempoolset – tajumata, et tegemist on tegelikult sama inimesega. Olen teinud meeletult tööd, et armastada mõlemal fotol olevat keha, ega pea neid erakordseid kehajooni vigadeks, mida tuleks parandada.”

Megan ütleb, et paljudel inimestel ei tundu olevat aimugi, milline tegelik keha välja näeb. “Ma ei pea silmas “autentsetel naistel on kurvid” stiilis mõttemaailma (loomulikult on kõik naised ehedad). Pean silmas algupäraseid, töötlemata, mitte poseerimata, mitte pingutamata ja EHEDAID fotosid.”

“Näeme nii palju fotosid, kus poseeritakse eriti oskuslikult ning keha näeb välja ideaalne, et hakkame enda keha nägema ebanormaalsena, koledana ja defektidega. Tegelikkuses ei ole ükski keha vigadeta, kuigi meile üritatakse sellist muljet jätta.”

https://www.instagram.com/p/BEMCDgaopWZ/

Megan saavat igakord vastikuid kommentaare, kui Instagrami oma “ebatäiuslikust” kehast foto postitab. “Alati, kui postitan midagi, mis on kõhuvolte esile toov, saan palju vastikut tagasisidet, kus mind kutsutakse rõvedaks, ebatervislikuks ja väärtusetuks. Teate mida? Enamik naistele tuleb istudes kõhule voldike. Paljudel on reitel tselluliit, silmade all kotid, armid ja miljon teist “viga”, mida oleme õppinud nägema probleemina.”

https://www.instagram.com/p/BCvezY8opd0/

“See on minu sõnum sinule. Oled iga nurga alt armastusväärne. Oled kaunis nii poseerides, kui ka loomulikuna. Iga sinu kehaosa on väärt imetlust. Sa oled nii palju enamat, kui lihtsalt keha.”

https://www.instagram.com/p/BDOebxPopZZ/

Avafoto: Megan Jayne Crabbe (Instagram @ bodyposipanda)

Loe lisaks:
Alexandra Burke: Meestele meeldivad voodis kurvikad naised
Briti lauljatar Alexandra Burke naudib oma vormikat keha. Staar rääkis ajalehele Metro, et tema arvates ei huvita mehi kondised naised, vahendab Elu24.

Itaalia Vogue juunikuu esikaanel on kurvidega naised
So Curvy! Itaalia Vogue juunikuu numbris võib lõpuks ometi leida nn. kurvidega, pehmeid ja sensuaalseid naisi.

Tess Holliday — moemaailma suurim pluss-suuruses tippagentuuri modell!
Modell Tess Holliday sai endale vägeva lepingu MiLK Model Managmentiga. Tess on seega nüüdsest ametlikult esimene ja suurim pluss-suuruses modell, kes on lepingulisena juhtiva modelliagentuuri modell.