OHMYGOSSIP — Tantsija, laulja ja modellina Soomes ilma teinud Henna Peltonen on viimastel aastatel keskendunud fitnesspordile. Tubli keskendumine ja suur vaev on end nüüd ka ära tasunud ning naisele juba ka auhindu toonud.

Henna Peltonen on fitnessiga tegelenud suhteliselt vähe aega, aga juba on ta saanud maitsta magusaid võite. Nimelt 2015 aasta sügisel võitis ta Albaanias toimunud fitnessvõistlustel MM-hõbeda. Ka viimasel ajal on teda eduga õnnistatud – Peltonen jõudis Itaalias toimunud bikiinifitnessi võistlustel finaali ning sealt edasi jäi lõppkokkuvõttes viiendaks.

https://www.instagram.com/p/BGSlu2bKN3p/?taken-by=hennapeltonen

“Võistlus oli väga pingeline ning vastased tugevad. Pääsesin finaali, aga sel korral jäin viiendaks. Olen väsinud, aga õnnelik – nüüd saan keskenduda perele ja lähedastele,” teatas naine peale Itaalia võistlust.

henna peltonen

Instagramis avaldatud fotode põhjal on näha, et Peltonen on hiilgavas bikiinivormis. Henna on edukuse nimel pidanud ka millestki loobuma – nimelt armastusest. Naine paljastas augustis ilmunud blogisissekandes, et läks oma kallimast rallisõitja Juha Koljonen´ist lahku. Naine kirjutas tollal blogis, et lahkumineku põhjus oli seotud tema võistluste ettevalmistamisega. “Võistlusdieedi ajal on jõuvarud limiteeritud. Lõpuks olin sunnitud tegema lõplikke otsuseid. Otsustasin keskenduda ainult endale ja lastele. Ei soovinud kulutada energiat asjadele, mis võtavad enam kui annavad,” kirjutas naine blogis.

Henna Peltonen´il on kaks last, kellest teise isa on eksmehest Soome laulja Tauski Peltonen.

https://www.instagram.com/p/BGRdr7UKNzh/?taken-by=hennapeltonen

https://www.instagram.com/p/BF27Yb6qNzF/?taken-by=hennapeltonen

https://www.instagram.com/p/BEVSgjbqN7U/?taken-by=hennapeltonen


Avafoto: Henna Peltonen (Ohmygossip Couture/ Nico Engström)

Loe lisaks:
Soome bikiinifitnessi kaunitar Henna Peltonen: Ma ei ole võistlusdieedi perioodil olnud just kõige parem kaaslane
OHMYGOSSIP — Henna Peltonen valmistus hiljaaegu Albaanias toimuvaks bikiinivõistluseks. Naine tunnistab, et võistlushoo käigus ei ole ta olnud just kõige parem kaaslane ning soovib seda peale kiiret perioodi parandada

Soome tantsija ja modell Henna Peltonen taotleb poja eksklusiivset eestkostet
Henna Peltonen (endise nimega Henna Tuominen) soovib saada ainueestkostet oma pojale lõhki läinud abielust Soome laulja Tauno ”Tauski” Peltonen’iga. “Ma olen olnud liiga sinisilmne ja naiivselt uskunud kõike mida inimesed ütlevad ja lubavad. Need vead on andnud mulle suure õppetunni,”

Lapseootel Soome realitistaar Henna Peltonen: Ma ei ole dieedil
Lapseootel Soome realitistaar ning tantsijanna Henna Peltonen räägib Iltalehtile, et jutud tema näljutamisest ei vasta tõele.