OHMYGOSSIP — Jocka Träskbäck on Soome veebilehe Stara.fi juht ning otse loomulikult on temagi kursis viimase aja skandaaliga, kus populaarse missivõistluse “Miss Helsinki” korraldaja Martina Aitolehti otsustas tänavuse võitja – Jessica Ruokola – missitiitli eemaldada ning anda krooni edasi esimesele printsessile. Jocka avaldab oma arvamuse loo kohta:

“Julge samm Martina poolt. Paljud on juhtunust puhtalt pealkirjade järgi oma nägemuse loonud, seega ma leian, et oli hea mõte olukorda avalikult lahata. Ma ei ole olukorraga kursis ning seda pole ka teised, kui ainult asjaosalised, aga ridade vahelt võib lugeda, et tiitli ja sellega seotud kohustustest tulenev väärkohtlemine kestab jätkuvalt edasi ja nüüd sain vist asjade käigust aru. Ehk siis tiitlit ei võetud ära seetõttu, kuna missi väärkoheldi, vaid seetõttu, et tiitel kujutas endast missile jätkuvat ohtu ja seetõttu ei saanudki miss oma kohustusi täita. See on siis minu tõlgendus sellest intervjuust.”

 

Avafoto: Facebook @ Jocka Träskbäck

Samal teemal:
Miss Helsingi korraldaja Martina Aitolehti suunas lendab tugevat kriitikat, sest ta otsustas Jessica Ruokola´lt krooni võtta. Loe, mis juhtus!
OHMYGOSSIP — Soome ühte suurimat missivõistlust “Miss Helsinki” vedav Martina Aitolehti võttis jaanuaris missiks kroonitud Jessica Ruokola´lt missikrooni peast. Põhjuseks oli Jessica suunas osutatud vägivallarünnak ning seejärel suuremeelne andestamine vägivallatsejale, vahendab Metropoli.net.

Missikroonist ilma jänud Miss Helsingi Jessica Ruokola: Olen uskumatult pettunud!
OHMYGOSSIP – Soomes tärkas suur skandaal, kui Miss Helsingi korraldaja Martina Aitolehti teatas, et tänavusel Miss Helsingi võitjal Jessica Ruokola´l tuleb missikroon tagasi anda ning see läheb edasi järjekorras järgmisele kaunitarile Hannaleena Laaksamo´le.