Sandra Bullock, 44, ei ole tuntud alastistseenide poolest kinolinal. Filmis The Proposal paljastab ta aga rohkem kui kunagi varem. “Kui üldse kunagi minu karjääri jooksul alastistseen teha, siis oli just see sobiv võimalus,” ütleb Sandra Bullock Rootsi päevalehe Expressen reporterile antud intervjuus, kui too kohtub temaga Hollywoodis.

The Proposal on romantiline komöödia ja sellel, et Bullock leidis, et on õige aeg riided kaamera ees seljast heita, on omad põhjused: “Esiteks olen ma hea sõber Ryan Reynoldsiga juba palju aastaid ning seetõttu tundsin end koos temaga vabalt kui lahti riietuma pidin. Teiseks armastan ma rezhisöör Anne Fletcherit. Tema suudaks mind panna tegema mida tahes.”

Filmis The Proposal mängib Sandra Bullock, kes on tulnud intervjuule türkoossinises kleidis ja suurte kuldkõrvarõngastega, võimukat Margaret Tate´i. Rolli võttis ta vastu sellepärast, et talle väga meeldis filmi käsikiri. “Lõpetasin romantiliste komöödiatega juba ammu. Need polnud enam lõbusad ega romantilised. Kuid see film meenutab mulle neid romantilisi komöödiaid, kus mängisid Katharine Hepburn ja Spencer Tracy 1930-40-ndatel aastatel,” jutustab näitlejatar.

Bullockile on tähtis tema privaatelu ning ka rolle valib ta suure hoolega: “Alastistseen filmis The Proposal on tehtud huumoriga, ning Anne, kes on olnud tantsija ja koreograaf, mõtles välja huvitava lahenduse, kuidas mina ja Ryan sellesse situatsiooni satume.”

“Kas närv oli sees?” küsib Expresseni reporter Gunnar Nordström.

“Närvipinge kadus juba pärast paari võtet. Pärast seda kui olime tund aega filminud, sõime snäkibaaris võtete vahel poolpaljalt snäkke ja naersime.”

“Sa oled alati välja näinud nii hästitreenitud?”

“Jah, ma olen alati sportlik olnud ja mulle meeldib mu keha. Kuid kuna ma teadsin, et kinopublik näeb minust seekord rohkem kui tavaliselt, siis tegin kolm kuud kõvasti trenni enne võtete algust.”

“Kui tähtis on Sinu jaoks privaatelu?”

“Väga tähtis. Mul on olnud mitmeid raskeid aegu, mis on mind tugevamaks teinud. Kõik küsivad, miks mul lapsi pole või miks ma varem ei abiellunud. Minu jaoks on abielu vaid kord elus, ma tahtsin olla kindel. Kuid ma olen õnnelik ja sellest piisab mulle.”

Fakte Sandra Bullockist
Perekond: Abiellus Jesse James´iga 16-l juulil 2005. Kasuema tema lastele Chandler, Jesse Jr., Sunny.
Elukoht: Los Angeles, omab maju ka Jackson Hole´is, Wyomingis, Austinis, Texases ja Tybee Island´il Georgias.
Joob: Õlu (Heineken või Rolling Rock) ja tequilat.
Valetamisoskus nagu Margaretil filmis The Proposal: ” Ma ei oska valetada. Ehk sellepärast, et olen alati politseid kartnud. Usun kogu aeg, et mind
arreteeritakse.”
Edukus: “Ma tunnen paljusid naisi, kes armastavad oma tööd nii nagu Margaret seda filmis teeb. Kuid minu jaoks ei võrdu edukus sellega kui
palju inimesel pangas raha on.”