OHMYGOSSIP — Naise lahtiriietamisega ei ole ühtegi võrdväärselt nauditavat tegevust. Kuigi see ei ole nii suur asi, kui vahekord ise, ajab see mehed siiski väga õhevile, vahendab Women´s Health.

Alljärgnevas on vaid mõned näited selle kohta, mis mõtted hakkavad mehe peas tiirlema, kui neil avaneb võimalus naist lahti riietada…

1. “Okei, see toimubki päriselt.”
Naise lahtiriietamisega kaasneb alati väike kõhklus ja ebausk, kas see ikka toimub päriselt. Kui aga riided juba tõesti seljast ära on, siis on ka see tunne kadunud ja kõik kulgeb loomulikul teel edasi.

2. “Väikemees, võta nüüd rahulikumalt!”
Mehed on õhinas, et riided on nüüd seljast ära võetud, aga ei taha oma liigset erutust kohe välja näidata ning katavad oma keha kiiresti tekiga. Ega seda muidugi kuigi kaua pea õnneks varjama!

3. “Millest ma peaksin esimesena alustama?”
Särgi äravõtmine on kõige kindlam alustus, aga mis järgmisena? Kas kohe rinnahoidjad? Või peaks pükste kallale asuma, alles siis rinnahoidja ja seejärel aluspüksikud? Miks on üldse nii palju erinevaid kihte? Sellises olukorras tundub, et naine on justkui ärapakitud kingitus.

4. “Kas ma saan rinnahoidjad ühe käega lahti teha?”
Esimesega korraga ja ühe käega rinnahoidja avamine võib õnnestuda, aga ei pruugi. Ebaõnnestumise üle ei pea häbenema. Lihtsalt proovi!

5. “Keegi võiks välja nuputada, kuidas seksikal moel sokke jalast võtta?”
Kas oleks imelik, kui me aitaks teineteisel sokke jalast võtta? Või peaks sokid ikkagi jalga jätma? Kuigi oleks vist imelik, kui oleme üleni alasti, aga sokid on ainsana jalas…Olge te neetud, sokid!

6. “Ma tahan seda teha kiiresti, aga samas võiks see kesta igavesti.”
Meeste mõtted lahtiriietumise osas on vastuolulised. Nad tahavad naise ihu ruttu näha, samas naudivad nad riidest lahtivõtmist samuti.

7. “Kas ma võtan ka nüüd riided seljast?”
Iga olukord on erinev ja me peame lihtsalt seda jälgima. Me mõtleme, et kas peaks naise kõigepealt lahti riietama ja seejärel enda või peaks see toimuma kordamööda, et naiselt üks ese ja siis endalt? Või pabistame selles olukorras lihtsalt liiga palju?