OHMYGOSSIP  — Floridas asuvas lõbustuspargis võib soovi korral elada. Walt Disney World on Floridas asuv suur puhkekeskus ja maailma suurim teemapark, kus on mitmeid erinevaid atraktsioone. Seal võib imetleda Tuhkatriinu lossi ja maitsta Disney restoranide parimaid palu. Disney Worldi koosseisu kuuluvad ka loomaaed ja kaks veeparki. 

Vaatamisväärsusi on rohkem kui kulub ja mõnel inimesel on väga kahju, kui pole aega kõiki ära näha. Seepärast on Golden Oak hakanud superfännidele piirkonnas kinnisvara pakkuma. Ajakirja People andmetel läheb äri väga hästi ja paljud kinnisvarad on juba omanikud leidnud. Piirkonnas on kokku 290 eluaset.

Walt Disney’le omaselt on iga elupiirkond oma nägu. Näiteks Kimball Trace’i piirkond meenutab Toscana külakest. Iga maja pakub oma elanikele privaatsust ja projekt ei koosne sugugi väikestest majadest.  Kes ostab puhkepiirkonnast elamise, saab kauba peale piletid lõbustusparki ja privaatklubisse, kus saab käia ujumas, söömas ja joomas. Elanike jaoks on tasuta ka kõik Disney korraldatavad üritused.

Kõige odavama elamise saab kätte 1, 7 miljoni euro eest.

Kes on aga lihtsalt Walt Disney lõbustusparki külastamas leiab soodsaid hotellipakkumisi siit: Hotels in Walt Disney World Resort

Vaata lisaks:
“Industrial Chic” – kasvav trend hotellimaailmas, kus vanadesse laohoonetesse on ehitatud majutusasutused + FOTOD!
OHMYGOSSIP — “Industrial Chic” on uus trend hotellimaailmas!  Endistesse tehastesse ja laohoonetesse ehitatakse eriti stiilsed hotellid ning neid tekib üle maailma aina juurde, vahendab The Guardian.

7 maailma vaatamisväärsust, kus on võimalik ka ööbida
OHMYGOSSIP — Enamasti on tavaks, et reisimise ajal ööbitakse majutusasutustes. Teinekord on aga etteplaneerimisel võimalik valida ka mõni ekstreemsem paik, kus öö mööda saata. Siin vaatamisväärsused, kus huvi korral on võimalik veeta meeldejääv õhtu või öö.

Hämmastav veealune kujudemuuseum Lanzarote saarel +FOTOD
OHMYGOSSIP — Briti kunstnik Jason deCaires Taylor on Hispaania Lanzarote saare juurde ehitanud 15 meetrisesse sügavusse kujude pargi. Tegemist on Euroopa esimese veealuse modernse kunstiga.

Avafoto: Instagram