OHMYGOSSIP — Lennul New Yorgist Kaliforniasse kutsus iga lapse nutuhoog esile reisijate aplausi, vahendab Iltalehti. Lastele naeratatakse alati – ainult lennukites mitte. Nutta röökiv väikelaps võib kaasreisijate närvid tõsiselt proovile panna. JetBlue lend New Yorgi JFK lennujaamast Kalifornia Long Beachile oli aga erand. Lennukis oli kokku viis sülelast.

Jetblue lubas, et võtab reisijatel iga lapse nutuhoo eest järgmisest edasi-tagasi piletist 25 protsenti maha. Lend kestis kokku seitse tundi, nii et võimalus neljaks nutuhooks ehk selleks, et 140 reisijat endale täiesti tasuta piletid saavad, oli suur.

Reisijaid teavitati sellisest kampaaniast esimese söögikorra ajal. Ehkki mängus oli reaalne raha, olid teised reisijad JetBlue pressiesindaja sõnul laste ja nende vanemate suhtes tõeliselt abivalmid ja andsid endast parima, et lapsi lõbustada. Väikseid viginaid ei arvestatud, 25 protsendi mahaminemiseks pidi valla pääsema korralik kisa.

Reisi edenedes nuttis kolm last, nii et 75-protsendiline hinnaalandus oli garanteeritud. Alati kui mõni laps kisama pistis, hakkasid kaasreisijad plaksutama.

Lennuaega ei olnud enam palju järel, kui lõpuks ka neljas laps korraliku nutuhoo valla päästis. Kaasreisijate rõõmul polnud siis piire!

Vaata ka:
Janne lugu: Kartsin, et kui lastega üksi jään, teen neile liiga
OHMYGOSSIP — Soomes elav Janne kirjutas meile oma loo, paludes teda mitte hukka mõista. Kõik see mida nüüd loete, oli peale peale sünnitust tulnud depressiooni süü. Janne on 34-aastane, hoolitsev kaksikute ema. On abielus ja elab Soomlasest elukaaslasega juba 8 aastat Soomes.

David Beckham: Ta ei pea tegema mingit mõttetut karjääri, vaid kodus olema ja laste eest hoolitsema. Kõik!
OHMYGOSSIP — David ja Victoria Beckham tähistasid oma kümnendat pulma-aastapäeva ning nende suhe näis üle hulga aja jälle paranenud olevat. Hiljuti oli aga paaril tohutu tüli, pärast mida Victoria nuttes kodunt põgenes, kirjutab Hänt Bild.

UURING: Kas nutad tihti? See võib olla märk liiga heast elust
OHMYGOSSIP — Nutmine on sagedasem neil, kes elavad jõukas ühiskonnas. Teadlased on avastanud, et maailma Lääne osas elavad inimesed nutavad tihemini kuigi mujal maailmas oleks selleks rohkem põhjust. Science of US veebileht uurib, kas nutmine on tõesti märk heast elust.

Avafoto: video