OHMYGOSSIP — Hong Kongi reisinud Mustasa Saci reisikott kadus reisipagasi hoidlast keset lendu ära. Kõige kurvemaks teeb asjaolu, et koti sisu oli väärt üle kahe miljoni euro, vahendab News.com.au. Mehe käsipagasi niivõrd kõrget väärtust selgitab asjaolu, et seal sees oli muuhulgas Rolexi käekell ning 140 000 eurot sularaha.

Tundub, et tegu on ajaloo kõige suurema lennukis toimunud vargusega.

Hiina meedia sõnul ei ole tegemist ainulaadse juhtumiga. On ennegi tulnud ette, et vargad maskeerivad end tavalisteks äriklassi reisijateks, et saaks rikastelt ärimeestelt ära nihverdada hinnalist kraami. Vargad olevat allika sõnul endale spetsiaalsed kohad välja valinud ning oma pagasi sättinud samasse luugiavasse, kuhu Mustasa Saci. Kuna seda tüüpi varguseid on Hong Kongis juba niivõrd palju toime pandud, manitses politsei reisijatel oma vara hoolikamalt valvama.


Avafoto: Ohmygossip.com

Loe lisaks:
13 NIPPI kuidas pikal lennureisil värskena püsida!
OHMYGOSSIP — Pikad lennureisid võivad olla tõeliselt väsitavad. Juba viiest-kuuest tunnist alates võib aeg tunduvalt venima hakata ja keha õhu kuivusest märku anda. Hetked.ee annab erinevaid näpunäiteid, kuidas püsida pika lennureisi ajal värskena!

Hea teada! Kuidas Ryanairiga muretult lennata
OHMYGOSSIP — Aeg-ajalt on internetiavarustes näha Ryanairi pettunud klientide kirju, kes maksid oodatust rohkem või sattusid muudesse sekeldustesse. Loodame, et pärast selle loo lugemist meie sõpradel Ryanairiga lendamine ebameeldivaid kogemusi ei too, vahendab Hetked.ee.