OHMYGOSSIP — Noored ja lapsed võtavad sageli tuntud inimestest eeskuju, kopeerides nii nende stiili kui kehakuju. Internetisaidid Worth1000 ja Freaking News korraldasid ühise konkursi, kus andekad graafikud muutsid kuulsuste pilte nõnda, et nad paistsid, justkui põeksid anoreksiat.

Näha paljudele eeskujuks ja iidoliteks olevaid lauljaid ja näitlejaid tõeliselt alakaalulistena on päris mõjuv vaatepilt. Osasid netis avaldatud pilte on muudetud (Photoshopitud) õnnestunumalt kui teisi, aga iga pildi puhul tuleb siiski meeles pidada, et just sellist keha paljud anoreksiat põdevad ihaldavadki.

Muudetud piltidel paistab näitlejate nahk tuhm ja elutu ning lisaks sellele on nad tehtud ülimalt kõhnadeks. Kui osade piltide puhul on näha, et fotode töötlemisega on mindud äärmustesse, siis osade puhul võib isegi ette kujutada, et tuntud inimesel on söömishäire, sest fototöötlus on olnud sedavõrd meisterlik.


Sandra Bullock, Worth 1000

 


Jennifer Lopez, Worth 1000

 

Beyonce
Beyonce, Worth 1000

 

TÄHELEPANU! Ülevalolevad pildid on kõik tugevalt Photoshopitud! Need inimesed ei näe tegelikult sellised välja!

Avafoto: Angelina Jolie, Worth 1000

Vaata lisaks:
Rootsi modell ja näitlejatar Izabella Scorupco: Küllap on mul alati varjatud anoreksia olnud…!
OHMYGOSSIP — Izabella Scorupco’t (41) peetakse üheks rootsi kauneimaks ja seksikaimaks naiseks, keda on saatnud edu nii modelli kui näitlejana juba varajasest noorusest. Ent ta ei pea end sugugi nii täiuslikuks nagu ta paljude silmis on.

Miley Cyrus: Ma ei põe anoreksiat, mul on gluteeni talumatus
OHMYGOSSIP — Kõigest pool aastat tagasi nägi Miley Cyrus terve ja hea välja ja isegi ei mõelnud kaalulangetamise peale, kirjutab Hänt Bild. Pärast ranget dieeti ja pingelisi treeninguid kuus korda nädalas, on lauljatarist järele jäänud vaid luu ja nahk.

Kümned tuntud inimesed räägivad avameelselt oma psüühikahäiretest
OHMYGOSSIP — Edu, kuulsus, ilus välimus ja rikkus ei garanteeri probleemivaba elu.  Väliselt võib kõik tore tunduda, kuid see ei tähenda, et inimene end ka sisemiselt alati hästi tunneb. Staaride probleemidest kirjutab rootsi nädalaleht Veckans Nu!