Elu viimasel perioodil olid Michael Jacksonil suured rahalised probleemid. Kuid kui tal raha oli, siis peitis ta seda mustadesse prahikottidesse ja vaipade alla oma majas.

“Katherine helistas mulle reede hommikul ja küsis, kuhu Michael on raha peitnud,” ütleb Jacksoni lapsehoidja Grace Rwaramba (42). Intervjuus briti
ajalehele Sunday Times räägib ta, et Michael Jacksoni ema vähem kui ööpäev pärast poja surma otsis ta majas raha. “Raske on uskuda, et see saab tõsi olla,” ütleb ta väljaandele News of the World.

Rwaramba töötas Jacksoni juures lapsehoidjana periooditi, kokku üle kümne aasta. Mitmel korral pidi ta aitama lauljal magu tühjendada pärast seda, kui too oli võtnud liiga palju tablette. “Oli periood, mil ma ei tahtnud, et lapsed teda näeksid. Ta sõi alati liiga vähe ja võttis liiga palju erinevaid rohtusid,” jutustab lapsehoidja ajalehele Sunday Times.

Eile lendas Grace Londonist Los Angelesse, lootes kohata lapsi, kelle eest ta hoolites kuni eelmise aasta detsembrini. Ta oli palunud Michaeli ema
Katherine ja õde Janetit sõltuvusse vahele segada, kuid seda võttis Michael kui reetmist. “Ta ei kuulanud, see oli üks neist kordadest, mil mind vallandati,” ütleb ta ajalehele Times.