OHMYGOSSIP – Endine presidendiproua Evelin Ilves on Balil ning filmib 12-osalist saatesarja. Tegemist ei ole aga reisisaatega! “Tegemist ei saa olema kindlasti reisisaatega, sest me üritame üles leida selle Bali saladuse, mis toob siia iga aastal üle 3000 eestlase,” räägib tegus Evelin.

“Vastab tõele, et me oleme Balil ja filmime siin Kanal 2 jaoks 12-osalist saatesarja,” avalikustab endine presidendiproua Evelin Ilves ning räägib mõne sõnaga ka uuest telesaatest: “Tegemist ei saa olema kindlasti reisisaatega, sest me üritame üles leida selle Bali saladuse, mis toob siia iga aastal üle 3000 eestlase. Aasta aastalt üha rohkem tõmbab ligi ultraspirituaale, tantriste, tervisefriike kõikjalt maailmast – aga ka neid kes on oma lootuse ja ootuse paremale elule täielikult kaotanud.”

“Me püüame aru saada, kus asub see Bali tervendav vägi, mis isegi nendele inimestele, kes enam mitte millessegi ei usu, kuidagi mõjub, nii et nad tunnevad juba natuke aega pärast Balil viibimist paremini, tervenenuna. Seetõttu räägime siin kuulsate tervendajate ja ravitsejatega, külastame preestreid, ohverdame, annetame, palvetame, täname. Üritame olla loodusega üks.”

Vaata ka saadet tutvustavat videopostitust!

Avafotol: Evelin Ilves (Foto: Väljavõte Reporter´i videost)